2777
2789
عنوان

مامانم کبد چرب داره

180 بازدید | 26 پست

خانوما مامانم کبد چرب گرید 3 داره 

دکتر بهش گفته رعایت کنه رژیم بگیره ولی اصلا گوش نمیده 

از دکتر که میاد دو روز رعایت میکنه بعدش انگار نه انگار 

فست فود و هله هوله ام میخوره هرچقد میگم رعایت کن گوش نمیده میترسم چیزیش بشه خدایی نکرده چی کار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارو میخوره ولی دارو به تنهایی فایده نداره که این سری رفت آزمایش داد چربی‌ش اصلا کم نشده بود با اینک ...

خواهرشوهرم همین بود. البته اون یه مقدار رعایت میکرد و پیاده‌روی داشت ولی شرایطش اصلا بهتر نمیشد. 

یه دوره رفت زیر نظر طب سنتی مشکلش حل شد. دیگه کبدش چرب نیست. 

شکمش هم خیلی بزرگ بود. الان انقد شکمش کوچیک شده که نگو. لامصب شده 59 کیلو. قبلا از 68 پایین نمی‌اومد. حالا سعی می‌کنه بخوره که لاغرتر نشه. 

خواهرشوهرم همین بود. البته اون یه مقدار رعایت میکرد و پیاده‌روی داشت ولی شرایطش اصلا بهتر نمیشد. یه ...

ببخشید با طب سنتی حل شد؟ چون مامانم هم کبدش چربه هم چربی خون داره 

ولی خب لاغره تقریبا

بهترین درمان برای کبد چرب گرسنگی کشیدن یا ترک ناهار هست و ورزش حداقل نیم ساعت پیاده روی تند با نفس ن ...

ببخشید مامانم زانو درد داره نمیتونه خیلی تند راه بره 

پیاده روی با سرعت متوسط خوبه ببرمش ازین به بعد ؟