2777
2789
عنوان

مامانم کبد چرب داره

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 26 پست

تا خودشون نخوان شما هر کاری کنی فایده نداره 

بابای من قند داره روزی یه عالمه قرص می‌خوره اما اصلا رعایت نمی‌کنه

انگار وقتی بهش می‌گی نخور ولعش بیشتر می‌شه، هر دفعه میره یه کیسه کیک و بیسکوییت و دلستر و کوفت و زهرمار می‌خره.🤦🏻‍♀️

دکترم هرچی می‌گه گوشش بدهکار نیست

بگو بخاطر خودت رعایت نمیکنی حداقل بخاطر بچه هات رعایت بکنمگه به بدنش احتیاج نداره دیگه برای ادامه زن ...

به خدا بهش میگم 

سنیم نداره آخه هی بهش میگم منو داداشم جوونیم هنوز 

ولی خب مامانم راستش افسردگی داره 

واسه همونه به خودش اهمیت نمیده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید مامانم زانو درد داره نمیتونه خیلی تند راه بره پیاده روی با سرعت متوسط خوبه ببرمش ازین به بعد ...

اگه نمیتونه جوری ورزش کنه که عرق کنه یا نفس نفس بزنه 

همون ترک ناعار و گرسنگی دادن به بدن و سرکنگبین موقع شام جواب هست انشاءالله 

همان ذوالفنون 

ببخشید با طب سنتی حل شد؟ چون مامانم هم کبدش چربه هم چربی خون داره ولی خب لاغره تقریبا

آره طب سنتی مشکلشو حل کرد

ببین از این طب سنتی‌ها که طرف پزشکی عمومیشو گرفته و تخصصشو رفته طب سنتی. منظورم عطاری نیستا. 

ولی داروهاش همه گیاهی بود. قرص‌ها و شربت‌های گیاهی می‌خورد. یه روغن مخصوص هم بهش داده بودن. 

این طب سنتی که میگم تهران بود. طرفای انقلاب. چون خونه‌شون اونجاست می‌گفت نزدیک خونه‌س.

تا خودشون نخوان شما هر کاری کنی فایده نداره بابای من قند داره روزی یه عالمه قرص می‌خوره اما اصلا رعا ...

به خدا مامان منم همینه 

عاااشق فست فود و پفکه

هفته ی پیش نشست یه کاسه پفک خورد تا سه روز حالش بد بود 

غذاهاییم که درست میکنه پررررر روغن

اگه نمیتونه جوری ورزش کنه که عرق کنه یا نفس نفس بزنه همون ترک ناعار و گرسنگی دادن به بدن و سرکنگبین ...

خیلی ممنونم از راهنماییتون 

دعاتون میکنم انشالله که مامانمم همت کنه و جواب بده 

آره طب سنتی مشکلشو حل کردببین از این طب سنتی‌ها که طرف پزشکی عمومیشو گرفته و تخصصشو رفته طب سنتی. من ...

خیلی ممنونم بابت راهنماییتون 

حالا نوبت میگیرم از یکی تو شهر خودمون ببینم چی میشه 

دعا کنید همت کنه حداقل چربی‌ش بیاد پایین

خیلی ممنونم بابت راهنماییتون حالا نوبت میگیرم از یکی تو شهر خودمون ببینم چی میشه دعا کنید همت کنه حد ...

خواهش می‌کنم عزیزم

هر کجا میرید به دکتر بگید باهاش صحبت کنه. 

معمولا حرف غریبه‌ها بیشتر برو داره. 

خواهش می‌کنم عزیزمهر کجا میرید به دکتر بگید باهاش صحبت کنه. معمولا حرف غریبه‌ها بیشتر برو داره.

آره والا 

اصن مامانم خودش مامایی خونده میدونه خیلی چیزا رو 

ولی خب اهمیت نمیده

حالا ببرمش دکتر بگم باهاش حرف بزنه