چون تجربه خوبی ندارم از ارایشگاه و دوست دارم عکسام برام بمونه لباسمم سفید نیست کرم رنگه برای دل خودمه به نظرتون چه سبک ارایشی بکنم ؟
زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
لباسمو برام دوختن کامل سنگ دوزیه خیلی خوشگله زیاد تو چشم نمیرم نمیرفصم که کسی حواسش بهم پرت نشه
زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.
اخه شهرمون زیاد میکاپ کار خوب نداره برای عکسام میخوام