2777
2789

نه نشده

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عشق و تنفر تو یه قلب جمع نمیشه اون فقط دلخوریه

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

وای خیلی بده 

البته اینکه ازش متفر باشم برای چند روز یا حتی چتر ساعت بوده 💔🌚🥲

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

برا من شده

پس تنفر برنده میشه

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

این حس رو الان من به پارتنرم دارم واقعا دیگه نمیکشم هم بی اعتمادم هم دوسش دارم تحمل اینکه یه روز صداشو نشنوم ندارم سختمه ار اون طرف همین که صداشو شنیدم فهمیدم حالش خوبه دیگه دوس تدادم حرفای مسخرشو بشنوم دوس دارم قطع کنم 

خودمم دیگه حال خودمو نمیفهمم امروز از دهنم در رفت راجع به یه پسره حرف زدم بدش اومد کلی چرت و پرت گفت و... بعد واسه اینکه حال منو بگیره گفت من اصلا بهت فک نمیکنم بعدش من ناراحت شدم گفت بابا تو اشتباه شنیدی من اصلا به این حرفا فک نمیکنم در صورتی که قبلش منو شست واقعا قبول دارم خودم اشتباه کردم خواستم ببینم چقد روم غیرت داره و واسش مهمم راه درستی نرفتم 

در صورتی که حتی نمیزازه لنز بذارم امروز میگه نمیخوام تو چش باشی خوش نمیاد 

از کاتم دیگه خسته شدم هر بار کات کردم تحمل نداره میره برمیگرده دیگه واقعا نمیدونم با این سردرگمی چیکار کنم