خونه ما یک طبقه و قدیم ساخت هست ، و برای دزدی فوق العاده عالی و کم دردسر ، مهرآباد جنوبی هستیم با میدان آزادی 10 دقیقه فاصله داریم اینجا خونه کمش متری از 50 میلیون شروع میشه منظورم اینه جای پرت تهران نیستیم سال پیش دزد خونه ما رو زد حدود 10 میلیون برد چند دقیقه پیش هم یکی در ما رو زد دو نفر تو خونه بودیم صدای زدن در رو شنیدیم جلوی در رفتیم کسی نبود آقای دزد میاد در رو میزنه بعد سر کوچه نگاه میکنه اگر خونه خالی باشه واسه شب با دوستاش تشریف میاره واسه دزدی اینم از امنیت ، دیگه چی میخواستید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
قفل کتابی خریدم پشت در رو شب ها علاوه بر خود قفل در یه قفل کتابی هم از داخل میزنیم ، جلوی در خونه چند روز پیش یه موتوری گوشی دختره رو زد من از پشت بوم شاهد این اتفاق بودم