2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزد من پدافند ارتشه خودشم اول میخواست بره نیرودریایی ولی نرفت

الان همش میگه خداروشکر ک نرفتم گفت اینا میرن ماه ها نمیان همش رو دریان 

میگه اینایی ک میان از اون بخش همش میگن کار شما مثل بازیه کاش ماهم این بخش بودیم 

حقوقشون در حد بیست و پنج و سیه 

خوبیه ارتش اینه ک خونه سازمانی میده و تا پایان خدمت نیازی نیست بفکر خونه باشی 

من خودم بشخصه خوشم نمیاد نامزدم ی ماموریت ی هفته ای هم بره چ برسه ب اینکه دو سه ماه نیاد

بعد تو اراش جابجایی هم زیاده ب قسمت های مرزی

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

پسرعموم ۲۸سالشه افسر نیرو دریاییه. اتفاقا از خودم خاستگاری کرد رد کردم.

حقوقشون مثه بقیه کارمنداست. مزایای خاصی نداره چندماه یکبار حکمت کارتشون شارژ میشه چندرقم کالا خاص بهشون میدن مثلا میگن دوتا مرغ و یه ریکا دوتا ماکارانی 

ببین بستگی داره ساکن کدوم شهر باشین. نیرو دریایی محل خدمتش یا شماله یا جنوب. میتونی راه دور تحمل کنی و از خانوادت دور باشی؟

خونه سازمانی هاشونم چسبیده به پادگانه و آزاد نیستی داخلش

خروج از کشورشونم سخته 

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
نامزد من پدافند ارتشه خودشم اول میخواست بره نیرودریایی ولی نرفتالان همش میگه خداروشکر ک نرفتم گفت ای ...

اره اینهم فکر کنم باید برن جنوب یا شمال ولی خواهرمنشکلی با این مسئله نداره ولی در کل شغل خطرناکیه همیشه استرس جونشو داری

یک مادر خوب😍دختر ناز من😍❤😙
اره اینهم فکر کنم باید برن جنوب یا شمال ولی خواهرمنشکلی با این مسئله نداره ولی در کل شغل خطرناکیه هم ...

مام خودمون جنوبیم مشکلی ندارم😂😂

تازه دوره هاش و انتقالی هاش تموم شده میتونیم بریم جای دیگه ولی نمیخوایم نیرودریایی ارتش زیاد خطر و اینا نداره

سپاهیان ک خطرناکه

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣