بهش وابسته ام خیلی اخلاقش خوبه ولی از قیافش خوشم نمیاد خیلی چاقه نمیخوامم بهش بگم که ناراحت شه قلبش بشکنه اما دیگه نمیتونم ادامه بدم فقط میخوام باهاش بهم بزنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کنسل کن. ظاهر خیلی مهمه. آدمی که اضافه وزن داره لاغر نمیشه برای دیگران یا اگه بشه موقتیه. فقط به میل خودش باید بخواد که تغییر کنه. خیلی مرد ها هم تصور میکنن منظمی و زیبایی فقط برای زن هاست. تا آخر عمر همینطوری می مونن.
من ادمیم که ظاهر خیلی برام مهمه ک به دلم بشینه یبار با یکی رفتم تو رابطه که خیلی صورتش دراز بود و هر روز یه لباسو میپوشید و بو میداد نتونستم طاقت بیارم کات کردم انقد بهم فحش داد که تو دختر خوبی نیستیو...
پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚