2777
2789
عنوان

زن بودن یعنی چی توصیفش کن

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 75 پست
اتفاقا خوبم میشناسم رشتم و ارتباطاتم هر روز با همینجور ادماس استثنا هس ولی بیشتر به زن مربوط هست درس ...

درسته سیاست ولی در کنارش صبر ایوب

درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن  رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯

چرا خب نفهمیدم

منظورم همون حیله گر و فریب دهنده هستن همه ی زنا گفتی

درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن  رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا مادر شوهر من مثل معشوقه برا شوهرم جلوی خودم به شوهرم میگه مادرم خوب کرد چشمتو در آورد اونم با ...

بشورش بزار رو بند این مرتیکه رو میدونی شاید ناراحت شدنتو ندیده من جات باشم اینقدر بی محلش میکنم تا یاد بگیره ب زنش باید بیشتر از بقیه احترام بزاره هر موقع هم خواست باهام صحبت کنه جوابشو نمیدم 

بشورش بزار رو بند این مرتیکه رو میدونی شاید ناراحت شدنتو ندیده من جات باشم اینقدر بی محلش میکنم تا ی ...

خیلی راحت پدرمادرشو برمیداره میره مسافرت میاد میخابه...مامانش میگه عیسی به دین خود موسی به دین خود ...مجبوری باهاش را بیایی...پس نگید زن بی عرضست

درسته سیاست ولی در کنارش صبر ایوب

دقیقا باید صبر داشته باشی که جواب بده من خودم اولا جواب میدادم بده میشدم الان جواب ندادنم صبر ایوب میخواد میترکم ها ولی خودمو نگه میدارم چون ممکنه چیزی بگم ک بل دست شوهرم بیاد بده بشم اخر با اخم بی محلی مکانو ترک میکنم واسه همه حرفاش بدون بی احترامی میشینم فکر می کنم چی بگم بعدا ک اومد بعد اون ک میبینه اینطور کرده میاد عذر خواهی اینگونه است که سه سال هس ک دعوا نداشتیم

اتفاقا خوبم میشناسم رشتم و ارتباطاتم هر روز با همینجور ادماس استثنا هس ولی بیشتر به زن مربوط هست درس ...

درمورد همه صدق نمیکنه عزیزم من دخترآروم و مهربونی بودم بقدری صبور بودم ک همه غبطه میخوردن بم ومیگفتن تو شوهرکنی شوهرت دیوانه وار عاشق ووابسته ات میشه بعد ک ازدواج کردم از روزاول متوجه شدم یه جوری هستن شوهرم و خانوادش مادرش از ده روز قبل عروسی اومد خونه ای ک من قراربود برم توش و تا۳ماه بعد عروسی نرفت خونش!بعد۳ماه بقیه اقوام ک فهمیدن دیگ نمیشد پنهان کنن از خجالت رفتن خونشون!!بعد تواین مدت ب شوهرم میگفت بیا توهال کنارمن وپدرت بخواب و صداش میزد میرفتن اتاق خصوصی حرف میزدن و...سرتو درد نیارم اگ جز ب جز بگم شاخ درمیارید اوایل باصحبت ومهربونی ب شوهرم گفتم حداقل شب بیا کنارمن بخواب تواتاق و...بعدچندماه ک توخودم ریختم و خواستم مثلا سیاست بخرج بدم فایده نداشت دعواکردم ولی فرقی نداشت الان ۱۲ساله زنشم و کاملا پنهان کار و مرموزه باخانوادش مخفیانه حرف میزنن پول رد وبدل میکنه براشون پیامارو پاک میکنه خانوادش زنگ میزنن خونه باشه احوالپرسی میکنن ولی سرکار باشه خواسته هاشونو میگن کلا زندگی ماب حرف و خواسته اونا پیش میره حتی یه مدرکم نمیزارن دست من بیفته بقدری با سیاست کارمیکنن منم ازجنگیدن خستم ووقتمو گذاشتم برا بچهام

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
دقیقا باید صبر داشته باشی که جواب بده من خودم اولا جواب میدادم بده میشدم الان جواب ندادنم صبر ایوب م ...

عزیزم خداروشکر 

دقیقا منم همینطور اگه مشکلی با همسرم داشته باشم دعوا کنیم سکوت و ترک کردن اونجا بهترین چیزه بعدش خودش عذرخواهی میکنه ..کلا مدل خیلی از مردا همینه که جوابشونو ندی و پشیمون بشن

خیلی راحت پدرمادرشو برمیداره میره مسافرت میاد میخابه...مامانش میگه عیسی به دین خود موسی به دین خود . ...

عزیزم اگه حرف من بی احترامی به شما بود ببخشید ولی منم زندگی م دقیقا مثل شما بود خیلی خیلی ساده بودم زمونه گرگم کرد طوری بود که چهار سال عقد بودیم شوهرم داشت ولی خرج پدر مادر کارمندش میکرد مامانش همه کارمون بود من بعد دیپلم با شناخت دوستام ب کلی عوض شدم الان هر چی بگم همونه یک قرون هم بدون مشورت من خرج نمیکنه

درمورد همه صدق نمیکنه عزیزم من دخترآروم و مهربونی بودم بقدری صبور بودم ک همه غبطه میخوردن بم ومیگفتن ...

الهی چقدر سختی کشیدی میگم دیگه استثنا تو همه جا هس من جات باشم ب روش نمیارم ولی اونقدر خرج میکنم که یک قرون نداشته باشه ب پدر مادرش بده بخدا ما زنا باید دو رو باشیم با همچین شوهرایی

دقیقا درسته زن بودن یعنی بابام نزاشت ...شوهرم نزاشت ....بابا:هروقت رفتی خونه شوهرت برا آرزوهات تلاش ...

دقیقا مثل من خانه پدر اسیربودم زندانی بودم کلی محدودیت خانه شوهرم همین شد برام مگه اینکه تواون دنیا ازاد بشم

خدایا خودت کمک کن 
الهی چقدر سختی کشیدی میگم دیگه استثنا تو همه جا هس من جات باشم ب روش نمیارم ولی اونقدر خرج میکنم که ...

دقیقا اونجوری شدم 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

سلام عزیزم من واقن شرمندم ک اینجا توی تاپیکتون پی میدم

خعلی خعلی معذرت مبخام

روم سیاه

برای ازمونم میتونید بگیرید ک قبول میشم یا ن

و سعید حسش نسبت بهم چیه ازدواج داریم یا ن

بازم عذر میخام مجبوربودم بخدا🥺

برات ده تاصلوات فرسادم ب نیت و خاستت برسی🤍

و گاه باید خندید بر غمی بی پایان...🥲❤