من یه جا خوندم نوشته بود زن بودن یعنی: مامانم نذاشت...بابام نذاشت....شوهرم نذاشت...بچم نذاشت....
💔💔💔💔💔💔💔
درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
زن یعنی در زایمان رو بکشی بعد حس مادر بودن رو بچشی ...
زن یعنی درد پریود رو تحمل کنی ولی درکنارش به کارای روزمرگیت هم برسی ...
زن یعنی حالت که بده مهم نیس باید حال بقیه اعضای خانواده
رو خوب کنی....
درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯
خیلی از خانوما شعور دارن و پسراشون رو درست تربیت کردن و پسره ب زنش احترام میزاره خیلیاشونم فقط زاییدن و ول کردن بچه توکوچه بزرگ شده و یه وحشی ب تمام معناتحویل جامعه میدن و این وسط عروس بدبخت هیچ کاره ست هرچقدرم زرنگ باشه بخاطر بچه هاش مجبوره ب سازش
لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید
والا بی عرضه نیستم از دعوا خستم از اینکه بچم تو جنگ بزرگ بشه خستم
خب موقع دعوا سکوت کن محل ترک کن ما زنا خدای حیله گری فریب سیاست باید باشیم حوا با وجود اولین انسان بودن بی تجربه گی تونست شوهرشو گول بزنه فریب بده ما ک الان تو عصر ارتباطاتیم روانشناس هس تجربه های زندگی مادر پدرامون هس انشالله خدا برات درست کنه
زن بودن بستگی به مردی داری که کنارشی، تاببینی بااون چی معنی میشی. بابعضی مردازن میشه فرشته،شادودلخوش، بابعضیااسیر، بابعضیاکلفت، بابعضیافقط یک زنده متحرک، افسرده. بدون مردم که بازهزارویک معنیه دیگه میزارن روش... دروغ میگم؟ همه مدل معنیشو دیدم.
خب موقع دعوا سکوت کن محل ترک کن ما زنا خدای حیله گری فریب سیاست باید باشیم حوا با وجود اولین انسان ب ...
همجنس خودتو ترکوندی یعنی 😅
زندگی را با قوت ادامه دهید🪴 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود 🌼 انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!) بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان
زن بودن بستگی به مردی داری که کنارشی، تاببینی بااون چی معنی میشی. بابعضی مردازن میشه فرشته،شادودلخوش ...
اره عزیزم اولش واقعا پدرخوب مهمه بعدشم که مرد زندگیت خیلی نقش مهمی داره ..
با مرد خوب میشه ملکه باشی و اونم پادشاه 👑
ربطی ب عرضه نداره خیلی از نرا رو نشناختی که حتی شیطون هم جلوشون عاجزه!!!
اتفاقا خوبم میشناسم رشتم و ارتباطاتم هر روز با همینجور ادماس استثنا هس ولی بیشتر به زن مربوط هست درست کردن یک رابطه مردا مثل بچه بی عقلن زن سیاست داشته باشه هر چیزیو مطابق میلش میکنه
خیلی از خانوما شعور دارن و پسراشون رو درست تربیت کردن و پسره ب زنش احترام میزاره خیلیاشونم فقط زایید ...
والا مادر شوهر من مثل معشوقه برا شوهرم جلوی خودم به شوهرم میگه مادرم خوب کرد چشمتو در آورد اونم با افتخار میگه همونا رو میگم الان من بی عرضه هستم که دوتا بچه بیگناه بدنیا آوردم