2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن کودک

57 بازدید | 10 پست

سلام وقتتون بخیر، مامانا لطفا اگه تجربه ای بابت از شیرخشک گرفتن دارید بهم بگین ممنون میشم، 

دخترم چندروز دیگه 2ساله میشه و به شدت وابسته شیرهست، حتی شب تا صبح هم چهار پنج شیشه میخوره، یعنی بیدار میشه و درخواست میکنه،در طول روزم همچنین

حالا تصمیم خودمو گرفتم تا الانم همسرم میگفت بهش بده و از شیر نگیر، اما حالا میخوام از شیر بگیرم، موندم استارتو از کجا بزنم؟ یکی میگه یهو شیشه رو قایم کن یکی میگه کم کم قطع کن.. تلخک هم گرفتم، حالا اگه تجربه ای دارین راهنماییم کنین بوس ماچ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تجربه ندارم دخترم هنور ۱۹ ماهش ولی از دکترش پرسیدم که چیکار کنم گف تو هشت شب جداش کن شب اول ۸ پیمانه آب شیرخشک هم باید اندازه همون ۲۴۰ میل باشه باشه شب دوم ۷ پیمانه به اندازه همون اب که گفتم همینجور هشت شب رو ادامه بده تا برسه به یک پیمانه دیگ اب شیرخشک زیاد میشه پودر کم بی مزه میشه نمیخوره

هنوز نتونستم ماشاالله خیلی‌ باهوشه با هیچی گول نمیخورهدو سال و نیمشه

واویلا، بخدا منم خیلی میترسم، همچنان هم شیر میخوره هم پوشکه هم پستونکی، اینقدر ب چشمم میاد

اما هرحور شده از شیر میگیرمش تا قبل عید

هرچی غذا میارم نمیخورع هی میگه شیر شیر

بچه دوساله تا صبح پنج شش بار شیر خشک میخوره یا خدا 

دختر من دو سال سه ماهه هست از شش ماهگی شیر شب نخورد تو طول روز میخورد 

بعد هم نزدیک پنج ماهه فقط صبح تا صبح تو خواب بهش شیر میدم 

تو طول روز اصلا یاد شیشه و شیر خشک نمیکنه با غذا سیرش میکنم 

منم دقیقا مشکل شما را دارمخواب شب ندارم از بس باید برم اتاقش شیر بدم

اتاقش؟ نگو که جاش ازت جداس؟ ایولا

اره منم دوساله شب راحت نخابیدم، اصلا سختیش واسه خودم ب کنار، میخوام غذا خور بشه دیگه تا کی شیر

من شیشه پسرمو قائم کردم گفتم از بهداشت آمدن بردن.البته اون سه سالش بود.دخترت هنوز کوچیکه...طول روز ن ...

اها اخه من گفتم تا همین 2سال بدم، تازه زیادم طول کشیده، همه بهم میگن اوووه هنوز داری شیر میدی بهش.....