آرااااااااامش مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 2295 عنوان زودی بیایین من این پیامو بدم به شوهرم ایا 238 بازدید | 18 پست قهرم باهاش سر اینکه دیشب بهش گفتم برو لباسمو بگیر گفت ینی هیچ کدوم از خانوادت نمیتونن برن برات بگیرن الان گفته برم بگیرم برات اینو بنویسم براش؟ 1403/11/30 | 16:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرااااااااامش مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 2295 چی بنویسی؟خب همون اول همه حرفتو بزن پست اول گذاشتم 😐
آرااااااااامش مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 2295 کش نده به نظرم بذار بره بگیره بابام گرفته برام
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12132 بهتر بنویسی ممنون عزیزم لطفا برو بگیر خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
من_وسط_پیازم عضویت: 1401/07/16 تعداد پست: 9570 اگه میخوای ناز کنی فقط بگو نه نیازی نیست یا لازم نکرده و اینا....دیگه اون تیکه(خانوادم قربونشون برم...) بنظرم هم لوس بازیه هم الکی نسبت به خانوادت حساسش میکنی
mah67 عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 11925 به نظر شما جمله نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد جمله بدی هست به یه نفر بگیم که ازش ناراحتیم؟
ستاره_آبی_دریا عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 1389 خودشو جزو خانواده ات به حساب نمیاره؟پس کیت میشه؟بهش بگو شما؟
آرااااااااامش مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 2295 خودشو جزو خانواده ات به حساب نمیاره؟پس کیت میشه؟بهش بگو شما؟ همین دیگه از همین زورم گرفته براش نوشتم نه ممنون نیازی نیست خانوادم گرفتن برام
آرااااااااامش مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 2295 به نظر شما جمله نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد جمله بدی هست به یه نفر بگیم که ازش ناراحتیم؟ بنظرم خودتو کوچیک میکنی با این پیام من خودم اگرم بگم بعدش حسم بد میسه