2777
2789
عنوان

من یک مادرم🙂 😊ظهر به پسرم ناهار ندادم صبحانه شم نخورد😌🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 1871 بازدید | 77 پست

اش درست کن گشنه نذارش وقتی مدرسه میره خیلی گناه داره گشنه باشه حالا خونه بود یه چیزی همیشه حبوبات پخته تو فریزرت باشه هر دفعه یه کوچولو رشته و سبزی بریز بده بخوره باید بره دکتر ولی فعلا همونی که دوست داره رو بده اب میوه هم بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش شربت اشتها دادی؟

راهش اینه که واقعا چیزایی که میخواد و براش درست نکن تا بفهمه و یاد بگیره بعد که گشنش شد میاد میخوره ببین تا کی می‌تونه چیزی نخوره می‌دونم سخته 

راستی حتما حله هوله زیاد میخوره؟که چیزی نمیخوره

چه حوصله ای داریا من دخترم مریض سه بدغذایی می‌کنه همون چند روز مریضیش دلم میخواد بمیرم 😫😫😫

خدایا شکرت که بهم نی نی سالم دادی  1399\10\30 مثبت شد بی بی چکم  

والا تنها راهش همین بی محلی هست. معلومه سر لجبازی هست ک اون حرف رو گفته.

بعدم غذای کبابی برای همیشه خوب نیست جوجه کباب زیاد بهش نده. اگ همه آشها رو میخوره آش متنوع درست کن بعضی آشها گوشت هم دارند

کار خیلی خوبی کردی اصلا ناراحت نباش پدر مادر ما میگفتن ادم گرسنه باشه سنگ هم میخوره 

این عادت بد غذایی رو از سرش بنداز که اگ نیوفته هرچی بزرگتر شه کارت سخت تر میشه !! 

یکی از فامیل های ما بچش ابگوشت نمیخورد به زور بهش میداد بچه اوق میزد گریه میکرد ولی با زور بهش میداد 

الان ماشالله همچین میخوره خیلیم دوست داره ! 

نباید تسلیم بد غذایی بچه ها شیم 

همین که میگه نمیخورم سریع یه جایگزین معرفی میکنی کار خراب میشه 

باید بهش بگی غذا همینه میخوری بخور نمیخوری گرسنه بمون

حرف معلم و مدیر خیلی تاثیر گذاره بگو تو کلاس ی مدت در مورد فواید غذا بگن 

منم دخترم همینه....مجبورم همیشه برا اون یچی جدا درست کنم....الان ناهار امروزم مرغ اب پز بوده برای خانم مرغ  رو با سیب زمینی سرخ کردم خورد...شام ما عدسی ولی شام اون تخم مرغ...هله حوله اگ میخوره قطع کن

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

بااین فرمون ادامه بده حداقل غذایی رو که هم دوست نداره بخوره مال منم بد غذاست تو خورشت ها مرغ وگوشت نمیخوره با این حال تپل هست البته مال من از پنیر متنفره اگه نخورد میگم پنیر داریم

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
اتفاقا دیروز ظهر سوپ داشتم نخورد دوسه شب پیشم باباش ساندویچ خوراک خرید

پس زیاد تن ب خواسته هاش نده خوراکی هم مطلقا نخر تا غذا بخوره 

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
بچه منم همین. با این تفاوت که تخم مرغ اینا نمیخوره هروعده دو نوع غذا میزارم.. واقعا کشش ندارم. بهش ...

نکن خواهر من،این لطف نیست 

ظلمه ک در حقش میکنی

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
اتفاقا دیروز ظهر سوپ داشتم نخورد دوسه شب پیشم باباش ساندویچ خوراک خرید

مقصر شوهرته ...اگه باتو هماهنگ بود درمورد غذاخوردن بچه الان اینجوری نشده ...شوهرمن اینحوری بکنه میکشمش

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍