2777
2789

پسرم خیلی بد غذاس فقط آش دوست داره و تخم مرغ و و جوجه و

دیروز تو مدرسه بهش آش داده بودنوقتی اومد ناهار من رو نخورد من روزه داشتم دیروز 

شب چلو گوشت درست کردم  اونم نخورد گفت تخم مرغ درست کن درست کردم  خورد

گفتم نون پنیر و گردو میخوای واسه صبحانه درست کنم گفت آره صبح براش درست کردم 

قبل این که بره بهش گفتم واست ساندویچ بستم از تو کیفش در آورد و خرابش کرد و گفت منم دوست ندارم 

بعد که مزش کرد گفت نه خوش مزه است

واسم درستش کن منم چون نونش رو خراب کرده بود واسش ریختم تو ظرف برد

وقتی ظهر اومد گفتم صبحانه تو خوردی؟؟؟

گفت مگه واسم گذاشته بودی؟😕🫤😟

بعدم رفت سر قابلمه ناهار دید مرغ و برنج درست کردم کولی بازی درآورد که نمیخوام و اینا منم گفت نخور به درک

بعدم شوهرم میگه تو راه که رفته دنبالش  گفته اگه مامان غذای بد و تکراری درست کرده باشه میخوام بریزم پیش سگ😐😑

من خیلی ناراحت شدم واقعا گفتم اگه شده این غذا رو بریزم پیش سگ نمیدم تو بخوری

بعدم نشستیم با شوهرم قشنگ خوردیم اضافه شم گذاشتم تو یخچال

معلوم بود گشنش هست تا حالا دلم به حالش میسوخت میگفتم بیا بخور ولی ایندفعه گفتم باید این ادا رو از سرش بندازم هرچی که من درست میکنم یه ادا درمیاره

به خدا دلم میخواد گریه کنم از دستش

بیشتر وقتا هم به میل خودش درست میکنم ولی امروز اونقدری مرغ نداشتم که واسش جوجه درست کنم

قد وزنش خیلی پایینه خیلی بد غداست کمممک

خیلی هم بد اداست زیر چشماش سیاهه و گود افتاده 

تا حالا هزارتا دارو ومکمل بهش دادم خیلی اذیتم از دستش

دیگه کارم کشیده به آه و نفرین😔😔

راه درست چیه ؟

غلط چیه؟

باید چیکار کنم😵‍💫☹️😫

همین بی تفاوتی (حتی در ظاهر)  بهترین راه حله تا از سرش بیفته

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راه درست همینیه ک ظهر انجام دادی 

پسر من پنج سالشه اگ از روی بهونه گیری ی غذارو نخوره ن چیز دیگ ای درست میکنم،ن تا وعده بعد بهش غذا میدم 

واسه همین یاد گرفته غذا هرچی بود بخوره هرچند کم

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

من که اصلا به بچه اصرار نمیکنم خودش گشنه شه میخوره 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

باز جای شکرش باقیه پسر تو حداقل این چند موردو میخوره،خواهر زاده من هیییچی دوسنداره اصلا نمیدونم چجوری زنده میمونه،به زوررر خواهرم دو سه قاشق بهش غذا میده،سه سالشه تا الان لب به تخم مرغ نزده😑

راه درست همینیه ک ظهر انجام دادی پسر من پنج سالشه اگ از روی بهونه گیری ی غذارو نخوره ن چیز دیگ ای در ...

دقیقا پسر منم بگه نمیهوره میگم خب نخور گشنه بمون زودی میپره رو غذا پنج سالشه

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

بچه منم همین. با این تفاوت که تخم مرغ اینا نمیخوره  هروعده دو نوع غذا میزارم.. واقعا کشش ندارم. بهش گفتم فقط ازخدا خواستم یه همسرو بچه بدغذا نصیبت کنه تا حال الان منو درک کنی همین 

گرسنه بشه سنگم میخوره از الان ب سازش برقصی فردا کم میاری دختر مردمم تو اینده آسی میکنه الان بچس با ی مشاوری بزرگتری حرف بزن درستش کن 

همیشه رونق جان است طرح لبخندت❤️A❤️

ببخشید ولی این رفتار ها دیگه بد غذایی نیست لوس بودن بهش میگن 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی