2777
2789
عنوان

کاشکی میشد آدم جونشو بفروشه

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 51 پست
خیلیا به عزیزانشون اهدا میکنن خیلی از سر فقر حاضر بودن اینکارو کنن مثل اونایی که خودشونو میندازن زیر ...

به عزیز اهدا میکنن مثلا باقی عمرشون رو با کسی ک دوست دارن تقسیم میکنن

بهر حال این قضیه هم یه خوبی و یه بدی هایی داره دیگ 

مثل همون اهدا کلیه و کبد و قلب که از طرفی باعث نجات جون خیلی ها میشه از طرفی زمینه یه سری سو استفاده ها رو فراهم میکنه

کسی چه می‌داند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..

خدا حفظش کنه عزیزم پسرت کوچیکه؟اگه آره سعی کن واسه اونم شده زندکی کنی

ممنونم 

پسرم ده سالشه

زندگی خیلی وقته برام بی معنی شده 

ففط به خاطر پسرم زنده ام

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم پسرم ده سالشهزندگی خیلی وقته برام بی معنی شده ففط به خاطر پسرم زنده ام

اره بخاطر اون ادامه بده ولی لطفا این حرف ک بخاطر تو ادامه میدم رو یوقت جلوش نگو 

حس بدی میگیره بچه

کسی چه می‌داند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..

یه نظر بده چه داستانی مدنظرته

دوتا چیز میشه نوشت یکی یه ادم خیلی افسرده بخاطر مشکلاتی ک داره که لاید درباره مشکلاتش با جزئیات نوشت دنبال راهیه که خودشو خلاص کنه و به طول عمر یکی دیگ اضافه کنه و میخاد این راهو پیدا کنه مث همین تاپیک

یکی دیگم میشه درباره مادری که خیلی پسرشو دوست داره و از دستش میده و حالا میخاد راهی پیدا کنه ک زندگی دخترشو تموم کنه ولی پسرش بجای اون زندگی کنه 

🫂🙂سردرگم در هیاهو

تخیلم خیلی خوبه اگه بخوام میتونم رمان های جذاب بنویسمیه مدت فکر میکردم یه پیج اینستا بزنم داستان های ...

هرکاری حالتو خوب میکنه رو انجام بده ورزش نویسندگی رقص هرچیزی وگرنه که ادم تو. افسردگی میمونه غرق میشه

🫂🙂سردرگم در هیاهو

هرکاری حالتو خوب میکنه رو انجام بده ورزش نویسندگی رقص هرچیزی وگرنه که ادم تو. افسردگی میمونه غرق میش ...

کارهایی ک حالمو خوب میکنه پول میخوان فعلا فقط درس خوندن ازم بر میاد 

اونم وقتی آدم میبینه هم سن و سالاش دانشگاه میرن تفریح میکنن و به استایلشون میرسن و تو هیچی نشدی هنوز،  بیشتر آدمو تو افسردگی میبره 

دوتا چیز میشه نوشت یکی یه ادم خیلی افسرده بخاطر مشکلاتی ک داره که لاید درباره مشکلاتش با جزئیات نوشت ...

مورد دوم زندگی خودشو تموم کنه یا دخترشو؟

دیگ عزیزم همه چی سخته قربونت باید تلاش کرد

خب آدم چرا بابد این همه سختی تحمل کنه وقتی آخر آخر آخرش مرگه؟؟

یاد یه جمله می افتم که میگفت آدم های افسرده ، در واقع افسرده نیستن اونا واقعیت زندگی رو خوب درک کردن 

خب آدم چرا بابد این همه سختی تحمل کنه وقتی آخر آخر آخرش مرگه؟؟یاد یه جمله می افتم که میگفت آدم های ا ...

خب چرا باید غذا بخوریم وقتی اخرش باز گشنه مبشیم؟ زندگیم همینه دیگ هم بیپولی سخته هم پول دراوردن مسلما ادم نمیخاد بی پول باشه پس باید اون یکی سختیو انتخاب کنه

🫂🙂سردرگم در هیاهو

دخترشو قربانی کنه بجای پسرش بعدا هم باید درباره پسرش ادامه پیدا کنه که یادش میاد چه بلایی سرش اومده ...

خیلی خیلیی وحشتناکه همچین داستانی بنظرم نوشته نشه بهتره بخصوص تو کشور ما ک همینطوری دخترا جنس دوم دونسته میشن و ارزش پسرا بالاتر دونسته میشه 

همچین داستانی تاثیر خیلیی بدی میزاره تو روحیه دخترا

خیلی خیلیی وحشتناکه همچین داستانی بنظرم نوشته نشه بهتره بخصوص تو کشور ما ک همینطوری دخترا جنس دوم دو ...

اره خب مث فیلم ترسناکای خارجی میشه🤣🤣دیگ عزیزم هرکی یچیزی مینویسه من خودمم نویسنده نیستم قبلا دوست داشتم نوشتنو الان نه

🫂🙂سردرگم در هیاهو