بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دیشب تو اینستا یه مرد و زن حرف میزدن مرده گفت میخوام تن فروشی کنم؟؟!!😢
زنه گفت چه غلطی بکنی؟!!!😤😤
مرده گفت میخوام چشمامو کلیه هامو قلبمو بفروشم تن فروشی کنم تا مشکلاتم حل بشه😅😅🥺🥺
یاد این افتادم🤔🤔
تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..! آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت تومرا یاد کنی یا نکنی. باورت گر بشود گر نشود. حرفی نیست. اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
آره..شاید خودم یه روز نوشتم خیلی به نویسندگی علاقه دارم اگه حال روحیم بهتر شد البته این حرف الانم ح ...
حستو عوض کن تو ک میتونی بنویسی فرقی با دانشمند و.. نداری این دنیا ۴ تا نویسنده خوبم میخاد بشین بنویس جونتم نگه دار برا خودت همه روزای خوبو بد دارن درست میشه عزیزم
اول باید آموزش نویسندگی ببینم ولی الان شرایطشو ندارم اگه پول داشتم شاید تا الان یه نویسنده شده بودم ...
همه از یجایی شروع میکنن برا نویسندگی باید اول موضوعو داستانتو مشخص کنی شخصیت های داستانو مشخص کنی و... اگر خیلی علاقه داری حتی صرف نظر از اموزش ندیدن یه داستان کوتاه بنویس تا بهت حس خوبی بده به این چیزا فکر نکنی حال خودتو خوب کن