2777
2789
عنوان

کاشکی میشد آدم جونشو بفروشه

350 بازدید | 51 پست

اگه میشد جون رو به کس دیگه ایی داد من میگشتم خیری ، دانشمندی ، فرد مفیدی پیدا میکردم جونمو میدادم بهش و خودمم از این دنیا خلاص میشدم 

این دنیا واقعا جای قشنگی نیست ، کاش بمیرم 

کسی چه می‌داند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی داستان علمی تخیلی قشنگی میشه از رو این تاپیکت نوشت

آره..شاید خودم یه روز نوشتم 

خیلی به نویسندگی علاقه دارم 

اگه حال روحیم بهتر شد 

البته این حرف الانم حس واقعیمه

کسی چه می‌داند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..

کاش میشد منم عمرمو بدم به پسرم

عزیز تر از پسرم ندارم تو این دنیا ...

منم دلم مرگ می خواد ...

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

کاش میشد منم عمرمو بدم به پسرمعزیز تر از پسرم ندارم تو این دنیا ...منم دلم مرگ می خواد ...

خدا حفظش کنه عزیزم 

پسرت کوچیکه؟

اگه آره سعی کن واسه اونم شده زندکی کنی

دیشب تو اینستا یه مرد و زن حرف میزدن مرده گفت میخوام تن فروشی کنم؟؟!!😢

زنه گفت چه غلطی بکنی؟!!!😤😤

مرده گفت میخوام چشمامو کلیه هامو قلبمو بفروشم تن فروشی کنم تا مشکلاتم حل بشه😅😅🥺🥺

یاد این افتادم🤔🤔

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
آره..شاید خودم یه روز نوشتم خیلی به نویسندگی علاقه دارم اگه حال روحیم بهتر شد البته این حرف الانم ح ...

حستو عوض کن تو ک میتونی بنویسی فرقی با دانشمند و.. نداری این دنیا ۴ تا نویسنده خوبم میخاد بشین بنویس جونتم نگه دار برا خودت همه روزای خوبو بد دارن درست میشه عزیزم

🫂🙂سردرگم در هیاهو

منم دوس دارم بمیرم ولی بچه یکساله دارم و مجبورم بخاطر بچم ادامه بدم چون کسی اندازه من مراقبش نیست.آد ...

اره سعی کن واسه اون زنده و سرپا بمونی 

هیچکس واسش تو نمیشی 

منکه خودم امیدی ندارم به اینده

حستو عوض کن تو ک میتونی بنویسی فرقی با دانشمند و.. نداری این دنیا ۴ تا نویسنده خوبم میخاد بشین بنویس ...

اول باید آموزش نویسندگی ببینم ولی الان شرایطشو ندارم 

اگه پول داشتم شاید تا الان یه نویسنده شده بودم 

خیلی افسرده و نا امیدم 

دیشب تو اینستا یه مرد و زن حرف میزدن مرده گفت میخوام تن فروشی کنم؟؟!!😢زنه گفت چه غلطی بکنی؟!!!😤😤م ...

من بیشتر دلم میخواد عوض خودم یه فرد مفید تو جامعه باشه تا بتونه به بقیه آدما کمک کنه و دنیا رو جای قشنگ تری کنه

اول باید آموزش نویسندگی ببینم ولی الان شرایطشو ندارم اگه پول داشتم شاید تا الان یه نویسنده شده بودم ...

همه از یجایی شروع میکنن برا نویسندگی باید اول موضوعو  داستانتو مشخص کنی شخصیت های داستانو مشخص کنی و... اگر خیلی علاقه داری حتی صرف نظر از اموزش ندیدن یه داستان کوتاه بنویس تا بهت حس خوبی بده به این چیزا فکر نکنی حال خودتو خوب کن

🫂🙂سردرگم در هیاهو

مطمئن باش اون موقع هم کسی اینکارو نمی‌کرد 

جون انقد عزیزه ک پاش بیفته ازعزیزانتم می‌گذری ک خودت زنده باشی

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁