2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توپ بازی. توپ بندازید تو سبد. خمیر بازی. شن بازی. جورچین و پازل بزرگا..آب بازی اگه حیات دارید.

عقلش نمی‌رسه آخه هنوز به سن بازی و خمیر بازی می‌زاره دهنش

پسر

توپ بازی

بادکنک بازی 

ماشین هایی که میکشی عقب خودش میره

تو کیسه زیپ دار آب و یخ و چیزای رنگی بریز بزار جلوش

اگه خونتون سرامیکه بالکن یا حیاط داری یه کاسه آب با توپ یا عروسک کلی سرگرمش میکنه

توپ بازیبادکنک بازی ماشین هایی که میکشی عقب خودش میرهتو کیسه زیپ دار آب و یخ و چیزای رنگی بریز بزار ...

معلومه من و شما زیادی اهل بازی با بچه هامونیم من دخترم کلاس دومه الانم باهاش بازی میکنم

کاربری دست دو نفره

معلومه من و شما زیادی اهل بازی با بچه هامونیم من دخترم کلاس دومه الانم باهاش بازی میکنم

گناه دارن بخدا 

تنهان، انرژی زیاد 

دل آدم هم شاد میشه با بازی با بچه.

ان شاالله کنار هم همیشه شاد باشید

عزیزم تو این سن باید حواسش رو تقویت کنی

مثل لمس زبری نرمی

لامسه ماساژ انگشت ها

دیداری تنوع رنگ ها یه رپز فقط قرمز یه روز زرد 

شنیداری بلز اگه داره براش بزنی تا تولید صدا کنه

جغجغه یا صداهای بمونه و زیر بلند و آهسته

اب سرد و گرم

تاریکی و روشنایی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)