2777
2789
عنوان

زنعموی بی لیاقتم

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 42 پست

چقد نی نی سایتیها دختردوستن فهمیدیم بابا

ناراحت نشید یه لحظه اعصابم خورد شد انقدر تاپیک تکراری میبینم تا یکی راجع به فرزند دختر میزاره تا یک ماه بقیه هم میزارن

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
یعنی علنا میاد به همه میگه بچه دختره میخوام سقط کنم؟

تنها نرفته بوده سونو.اونجا عصبی شده گفته ماهم از مادربزرگم شنیدیم

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قربون خدا برم به اونی که نمیخواد میده به اونی که میخواد نمیده

دقیقا😔😔💔

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

تنها نرفته بوده سونو.اونجا عصبی شده گفته ماهم از مادربزرگم شنیدیم

پس به نظرم حالا که خودتون مستقیم نشنیدین بهتره درموردش صحبت نکنید .

ممکنه مادربزرگتون اشتباه متوجه شده باشه یا خدایی نکرده حرف الکی زده باشه .

بعید میدونم مادری که دوسال پیش فرزند از دست داده الان به خاطر این موضوع کفر بگه

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

باید بگم اول دعای شفا دارمبعد ایشالا که بچه سالم به دنیا بیاد

ایشالا💔💔❤️ممنونم

چقد نی نی سایتیها دختردوستن فهمیدیم باباناراحت نشید یه لحظه اعصابم خورد شد انقدر تاپیک تکراری میبینم ...

چه ربطی داره

میگه بچه قبلیشم پسر بوده

خودش کوتاهی کرده نبرده دکتر تا بچه فوت کرده

این یکی روهم بخاطر جنسیتش میخاد سقط کنه

یعنی کلا این زن بی مسئولیت و بیشعوره

چه ربطی ب دختر دوستی داره؟!اصلا بحث تاپیک چیز دیگس

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

پسرم فوت کرد بعدش دخترم به دنیا اومد اصلا برامون هیچ فرقی نمیکرد مخصوصا اینکه بچه از دست داده بودیم فقط برامون مهم بود این بچه سالم باشه همیشه برام عجیبه اونی که این سختی‌ها رو کشیده چطوری میتونه ناشکری کنه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

چه ربطی دارهمیگه بچه قبلیشم پسر بودهخودش کوتاهی کرده نبرده دکتر تا بچه فوت کردهاین یکی روهم بخاطر جن ...

ربطش اینه که انقدر این تاپیکها زیاد شدن دیگه غیرقابل باورن

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
پس به نظرم حالا که خودتون مستقیم نشنیدین بهتره درموردش صحبت نکنید .ممکنه مادربزرگتون اشتباه متوجه شد ...

چی بگم والا منم دلم نمیاد قضاوتش کنم ولی خیلی چیزاشو به چشم دیدم که دیگه این دور از باور نباشه

ایشالا که خیره

چی بگم والا منم دلم نمیاد قضاوتش کنم ولی خیلی چیزاشو به چشم دیدم که دیگه این دور از باور نباشهایشالا ...

براش دعا کنید .احتمالا حالش خوب نیست .نتونسته با اون داغ کنار بیاد

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️