حدود دوسال پیش پسر یک و نیم سالش میمیره که اون داستان داره حالا(بچه پیشش مریض میشه دیر میبره دکتر)
حالا چند وقت پیش باز حامله شده الان فهمیده بچه دختره😐ازوقتی فهمیده دختره خودش و خواهر برداراش دارن کفر میگن.جالبه تو خانواده ما دخترو خیلی خاص میدونن و معتقدن نعمته .بعد حالا این زن اینجوریه😐😐😐
آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
پسرم فوت کرد بعدش دخترم به دنیا اومد اصلا برامون هیچ فرقی نمیکرد مخصوصا اینکه بچه از دست داده بودیم فقط برامون مهم بود این بچه سالم باشه همیشه برام عجیبه اونی که این سختیها رو کشیده چطوری میتونه ناشکری کنه
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز