بچه ها بهترین سونوگرافی زاهدان که بتونه سونوی دالپر رنگی بگیره معرفی کنید ممنون میشم...کسی تو بیمارستان خصوصی پارس این سونو رو انجام داده؟؟؟ممنون میشم جواب بدید
تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️
من رفتم بیمارستان خصوصی پارس دکتر داور سونوی دالپر رنگی گرفتم بنظرت احتمال داره چسبندگی نباشه چون با قاطعیت نگفت چسبندگی داره گفت خیلی فیبروم به جفت نزدیکه شاید یه ذره اندازه تارمو بهش چسبندگی داشته باشه ....بنظرت پیش طاهری بجد هم سونو برم؟؟؟
تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.