سلام دوستان من چند ماهی میشه عقد هستم همسرم گاهی اوقات از من میخاد برم خونشون شبو بمونم ولی خانواده من اجازه نمیدن من خجالت میکشم حتی بهش بگم خانوادم نمیزارن..بهشون میگم بابا همسرم هست میگن نه هروقت رفتی تو خونش شوهرت به حساب میاد...اما متاسفانه اگه کوچکترین چیزی هم بخام از خانوادم میگن برو به شوهرت بگو برات بگیره....منم خیلی خیلی سختمه و نمیتونم 🥲یعنی الان نیاز های که دارم خانواده برطرف نمیکنه..همسرمم کلی بدهکاری و شرایط مالی درستی فعلا نداره بخام درخواست بکنم ...بنظر شما رفتار مناسب با این برخورد چیه؟ شما اینجا حق رو به کی میدین؟ مادرمم دوران عقد الان رو با ۳۰ سال پیش خودش مقایسه میکنه که ما اون موقع همچین رسمایی نداشتیم یعنی چی به تو میگه بیا شب بمون🥲
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خانوادت از رسومات اونهایی که به نفع خودشونبود گلچین کردن ظاهرا
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
بنظرم خیلی چیزا درسته رعایت بشه نبود رابطه جنسی تو عقد درسته
الان ما داشتیم چه اتفاقی افتاد برامون؟😐
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
درمورد شب موندن بستگی به رسم خودتون دارهولی دیگه شوهرته باید واست خرج کنه بهش بگو
دور برمون شبو میمونن...درسته خرج میکنه ولی میگم خانوادم خودشونو زیر بار مسولیت من کشیدن سرکار نمیزارن برم اگه گفتم من کوچکترین چیزی لازم دارم از شوهرت بگیر ولی اگه در ماه ۱ بار گفت بیا خونه ما نمیزارن....به هرحال اونم کلی بدهکاری داره تو کارش ورشکست شده من که نمیتونم همه مخارج گردنش بندازم