2777
2789
عنوان

دوران عقد

1188 بازدید | 116 پست

سلام دوستان من چند ماهی میشه عقد هستم همسرم گاهی اوقات از من میخاد برم خونشون شبو بمونم ولی خانواده من اجازه نمیدن من خجالت میکشم حتی بهش بگم خانوادم نمیزارن..بهشون میگم بابا همسرم هست میگن نه هروقت رفتی تو خونش شوهرت به حساب میاد...اما متاسفانه اگه کوچکترین چیزی هم بخام از خانوادم میگن برو به شوهرت بگو برات بگیره....منم خیلی خیلی سختمه و نمیتونم 🥲یعنی الان نیاز های که دارم خانواده برطرف نمیکنه..همسرمم کلی بدهکاری و شرایط مالی درستی فعلا نداره بخام درخواست بکنم ...بنظر شما رفتار مناسب با این برخورد چیه؟ شما اینجا حق رو به کی میدین؟ مادرمم دوران عقد الان رو با ۳۰ سال پیش خودش مقایسه می‌کنه که ما اون موقع همچین رسمایی نداشتیم یعنی چی به تو میگه بیا شب بمون🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق با شماست

خانوادت از رسومات اونهایی که به نفع خودشون‌بود گلچین کردن ظاهرا

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

من اصن کاری ندارن ولی متاسفانه همسرم دوره🥲 اون زاهدانه من شهر دیگه 

خانوادمم اصن مشکلی با خرج ندارن ماهی دوتومن بهم میدن حتا خواهرمم که شوهر کرده بازم گاهی براش خرید میکنن

ازماهم پدری خیلی خوششون نمیاد بیشتر پذیرای داماد هستن تا اینكه این اجازه رو بدن ، مادری هم ك میگن درحد شب نشینی 

کلا ماهم یه سبك ایم و خودمم اینجوری بیشتر دوست دارم

+خدایاشکرت🤍

بنظرم خیلی چیزا درسته رعایت بشه نبود رابطه جنسی تو عقد درسته

الان ما داشتیم چه اتفاقی افتاد برامون؟😐

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

اوه اوه منم مشکل داشتم .

با نامزدت حرف بزن بگو شرایطتت در خد توانش کمکت کنه

اگه نتونه کم هم شده کمکت کنه ازدواج حالا حالاها طول میکشه و توان ساپورتت نداشته باشه به درد نمیخوره که.

ب نظرم نذار بهت دست بزنه 

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند
درمورد شب موندن بستگی به رسم خودتون دارهولی دیگه شوهرته باید واست خرج کنه بهش بگو

دور برمون شبو میمونن...درسته خرج می‌کنه ولی میگم خانوادم خودشونو زیر بار مسولیت من کشیدن سرکار نمیزارن برم اگه گفتم من کوچکترین چیزی لازم دارم از شوهرت بگیر ولی اگه در ماه ۱ بار گفت بیا خونه ما نمیزارن....به هرحال اونم کلی بدهکاری داره تو کارش ورشکست شده من که نمیتونم همه مخارج گردنش بندازم