2777
2789
عنوان

آینده بچه هاتون

34 بازدید | 4 پست

واسه آینده بچه هاتون چه تلاشی میکنید ؟خودتون رو به چه سختی های اضافه ای بخاطر آسایش بچه هاتون یا بچه های آیندتون حاضرید بندازید از الان واسشون؟ اگر مجرد هستید واسه بچه آیندتون پرسیدم 

من خودم می‌خوام استخدامی قبول بشم که نیمچه حقوق ثابتی باشه واسه بچه آیندم (عقدم الان)، فقط بخاطر آینده بچه آینده می‌خوام تلاش کنم واسه این مورد 

عیدی‌هاشون و هر چی پول جمع کردنو هر بار براشون طلا میخرم میذارم کنار. خودمونم یه کارهایی براشون میکنیم برای سرمایه‌گذاری.

ولی مهمترین چیزی که دوست دارم بتونم براشون بکنم اینه که شاد باشم. حتی تظاهر به شادی کنم. 

بچه‌هام هم شاد باشن. ای کاش بشه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چیزی بهشون نمیدم وچیزی هم براشون جمع نمیکنم عوضش طوری تربیتشون میکنم که درآینده بتونن خودشون برای خودشون کاره ای بشن و زندگی جمع کنن هر چقدم علم ومهارت دارم یادشون میدم من از بچه هایی که زندگی انگل وار داشته باشن خوشم نمیاد آرزوم اینه بچه های مستقلی باشن همین هر چند لحن گفتارم تند هستش ولی به نفع خودشون 

نظرشمام محترمه