2777
2789
عنوان

چرا وقتی ادما پیر میشن مثل

125 بازدید | 11 پست

بچه هااا میشننن دیوونه میکنن ادمو،به مادربزرگم میگم مواظب باشی روایوون نرو دولا راست نشو حرف گوش نمیکنه تو۱ماه۴بار افتاده

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

دیگه وقتی پیر بشیم کم کم توانایی هامون گرفته میشن قدمون کوتاه تر میشه همین جور توانایی ها گرفته میشن یه جورایی مثل کودکی

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من خودم قدم 150 هست پیر بشم پنجاه سانت میشم که

🥲🥲🥲نمیدونم دقت کردید یا نه به افراد پیر اکثرا دیدم قدشون از زمانی جوان بودند خیلی کمتر شده یه جورایی انگار آب رفتند🤦🏻‍♀️

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

وحشتناکه😢

اره بخدااا مثل بچه هااا رفتار میکنه الانم افتاده رفتم بلندش کردم حرف گوش نمیکنه اصلا میدونه نمیتونه مثل قبل کار کنه بازم میخواد کار کنه بشین سرجات دیگههه ززننن

🥲🥲🥲نمیدونم دقت کردید یا نه به افراد پیر اکثرا دیدم قدشون از زمانی جوان بودند خیلی کمتر شده یه جور ...

اره دارم با یکیشون زندگی میکنم اتفاقاا عقلشونم کم میشه

اره بخدااا مثل بچه هااا رفتار میکنه الانم افتاده رفتم بلندش کردم حرف گوش نمیکنه اصلا میدونه نمیتونه ...

خیلی سخته قبولش واسش ماهم تو اقوام داریم ناتوان شده هیچ جوره نمیخواد قبول کنه همش گریه میکنه و لجبازی😢

𐀔‍ یه دختر باید شبیه پروانه باشه دیدنش زیبا،گرفتنش سخت🦋
خیلی سخته قبولش واسش ماهم تو اقوام داریم ناتوان شده هیچ جوره نمیخواد قبول کنه همش گریه میکنه و لجباز ...

فکر کن بچه هاش همه خونشن همه دارن کار میکنم خودش بلند میشه میخواد پذیرایی کنه اخه یکی نیست بهش بگه تو راه عادیتو باید یکی دستو بگیره بهد میخوایی پذیرایی کنیییی

فکر کن بچه هاش همه خونشن همه دارن کار میکنم خودش بلند میشه میخواد پذیرایی کنه اخه یکی نیست بهش بگه ت ...

اوه دقیقا

𐀔‍ یه دختر باید شبیه پروانه باشه دیدنش زیبا،گرفتنش سخت🦋