بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
موهام بی دلیل 2 ساله ریزش غیر طبیعی داره هر چقدر خرجش میکنم بیفایده اس
شما هم واکسن کرونا زدین؟ من قبل از واکسن اصلا نه حساسیت و ریزش مو نداشتم بعد از واکسن روی بینی قرمز میشد حس میکردم فلفل ریختن میسوزه هنوز هم درست نشده همش پماد میزنم ریزش مو هم گرفتم بعد از تنبلی تخمدان هم بدتر شده بود الان هم دارو برای تقویت مو میخورم اسمش هم نوتراکس پریوتین هستش البته شامپو و ویال و چیزهای دیگه هم دکتر داد فایده نداشت الکی فقط پول دکتر و دارو دادم
من آرزوی موندن تو پارک ی صبح تاعصر رو داشتم ولی خانوادم اهلش نبودن
عزیزم منم مثل شما بودم تو یه خانواده مذهبی و سنتی با قوانین سفت و سخت زندگی کردم چون خودم برعکس خانواده بودم برام خیلی سخت بود شغل پدرمم شرایط رو برای من سخت کرده بود پدرم کارمند حفاظت اطلاعات ارتش بود دلم میخواست برم کلاس موسیقی مادرم میگفت مردم چی میگن کلا زندگی من با حرف مردم گذشت 😊
هزینه دقیق الانو نمیدونم ولی من چند ماه قبل پیش دکتر عموزاده پی آر پی زانو انجام دادم هزینه ی معقولی ...
من انجام دادم برای هر زانو ۳/۵۰۰ البته فقط یک زانو رو تزریق کردم بعد از عید برای نوبت دوم تزریق میرم فعلا درد دارم احساس نرمی میکنم تو زانو و زانوم زور نداره حتی از پله بالا برم امیدوارم اثر کنه من پارسال ۴ بار ژل تزریق کرده بودم اینجوری نبود دو روز فقط درد داشتم ولی نمیدونم پی آر پی چرا دردش بیشتره