2777
2789

الان نزدیکه دوسال شده که خیانت دیدم باز هر بار یادش میوفتم عین یک زخم تازست که تموم وجودمو آتیش میزنه فقط یکبار تو زندگیم خیانت دیدم اونم از عشقی که براش از همه چیم گذشتم یعنی همه چی با کلی سختی باهاش ازدواج کردم همون اویل عقدمون خیانت کرد منم به دلایلی بخشیدم (داستانش طولانیه)مسئله اینجاست که من نمیتونم فراموش کنم حتی یک روز یعنی چارش اینه ازش جدا بشم ؟ فقط یکبار این کارارو کرد ۵ سال قبل عقد دوست بودیم هیچی ندیدم ازش الانم نزدیکه دوساله هیچی ندیدم ازش ...یعنی باید جدا شم تا آروم شم ؟ 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانتش در چه حد بوده؟؟

بیرون رفتن و پیام و زنگ رابطه جنسی نبوده دست رو قران گذاشت که نبوده دیگه گردن خودش 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
خیانت درچه حد بود

بیرون رفتن و پیام و زنگ رابطه جنسی نبوده دست رو قران گذاشت که نبوده دیگه گردن خودش

مگه خیانت فراموش میشه؟حتی تو عاشقانه ترین لحظه هات هم یادش میفتی از پارتنرت متنفر میشی

آره من الان همینجوریم ولی خوب اون کلی تلاش کرد توی این دوسال که دوبااره اوکی شیم هرجور که تونست منم یک فرصت دیگه به زندگیم دادم الان همه چی خوبه فقط خودم نمیتونم از تو دلم این قضیه رو دربیارم 💔برا همین فکر میکنم بی فایدست این زندگی

خودت را سرزنش نکن خیانت فراموش نمیشه

💔دردش از هرچیزی برام بدتر بود 

نترس هیچ موقع فراموش نمیشه هرگززززززززز لعنت بهشون که یه ثانیه خودشون نمیزارن جا طرف مقابل حتی اگر بشه پاک ترین آدم رو زمینم یادت نمیره و دیگه اعتماد نداری مخصوصا خیانتی که تو اوج اعتماد دوست داشتن اتفاق بیوفته مث پنج سال عاشقی و ازدواج فلان از این بهتر میخواست 

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

در حقیقت فراموش نمیشه مگه اینکه بهش فکر نکنی و سعی کنی ببخشی اونم بخاطر آرامش خودت اما فعلا بچه دار ...

بهش فکر نمیکنم ولی خوب پیش میاد اصلا دیگه دیدگاهم نسبت به همسرم عوض شده و از تو دلم در نمیاد نشون نمیدما ولی خوب درونم اینجوریه نه بچه که اصلا ...