الان نزدیکه دوسال شده که خیانت دیدم باز هر بار یادش میوفتم عین یک زخم تازست که تموم وجودمو آتیش میزنه فقط یکبار تو زندگیم خیانت دیدم اونم از عشقی که براش از همه چیم گذشتم یعنی همه چی با کلی سختی باهاش ازدواج کردم همون اویل عقدمون خیانت کرد منم به دلایلی بخشیدم (داستانش طولانیه)مسئله اینجاست که من نمیتونم فراموش کنم حتی یک روز یعنی چارش اینه ازش جدا بشم ؟ فقط یکبار این کارارو کرد ۵ سال قبل عقد دوست بودیم هیچی ندیدم ازش الانم نزدیکه دوساله هیچی ندیدم ازش ...یعنی باید جدا شم تا آروم شم ؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مگه خیانت فراموش میشه؟حتی تو عاشقانه ترین لحظه هات هم یادش میفتی از پارتنرت متنفر میشی
آره من الان همینجوریم ولی خوب اون کلی تلاش کرد توی این دوسال که دوبااره اوکی شیم هرجور که تونست منم یک فرصت دیگه به زندگیم دادم الان همه چی خوبه فقط خودم نمیتونم از تو دلم این قضیه رو دربیارم 💔برا همین فکر میکنم بی فایدست این زندگی
نترس هیچ موقع فراموش نمیشه هرگززززززززز لعنت بهشون که یه ثانیه خودشون نمیزارن جا طرف مقابل حتی اگر بشه پاک ترین آدم رو زمینم یادت نمیره و دیگه اعتماد نداری مخصوصا خیانتی که تو اوج اعتماد دوست داشتن اتفاق بیوفته مث پنج سال عاشقی و ازدواج فلان از این بهتر میخواست
سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻