2777
2789
عنوان

من خیلی مادر بدیم

196 بازدید | 36 پست

یه دختر دارم دوسالشه احساس میکنم هیچی از زندگی دیگه نمیفهمم شبا تا سه بیداره مدام گریه میکنه ولجبازی میکنه جیغ میزنه همه رو میزنه با غذا دادن بهش مشکل دارم با لباس پوشیدن بهش مشکل دارم شبا بعضی وقتا از خستگی زیاد خوابم میبره هی گریه میکنه من متاسفانه فحشش میدم نمیدونم چی کنم کاش بمیرم از دستم راحت شه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خودتو فحش میدی ؟

ببین علت و ریشه جیغ جیغو بودنش چیه؟؟شاید روز ها زیاد میخوابه  که شب تا ۳ بیداره . جیغ میزنه شاید چیزی میخواد . باهاش بازی کن .

من امروز هم خر شدم هم اسب 😐سوارم میشد کل خونه رو براش پیتکو پیتکو کردم 😐😂

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
نه زیاد دعواش میکنم نمیزنمش اما

سعی کن کمترش کنی اما چقد سخته که میگی شبا نمیخوابه 

من دوتا بچه دارم یکی میره مدرسه صبح زود باید براش بیدارشم اونیکیم دوسالشه بزووور باید بخوابونم الانم چندشبه مریضه رو پا میخوابه بزارم زمین بیدار میشه 

سه روزه خیلی کم میخوابم خیلیییی خسته شدم خیلی 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
چرا خودتو فحش میدی ؟ببین علت و ریشه جیغ جیغو بودنش چیه؟؟شاید روز ها زیاد میخوابه که شب تا ۳ بیداره ...

خیلی ممنون❤️الهی عزیزم  دختر منم همش انرژی داره دوست داره فقط بازی کنه تازه زبون باز کرده بعضی چیزا رو نمیتونه بگه جیغ میرنه

اصلا عوارض نداره فوق تخصص غدد برا دختر من نوشت دقیقا دو سالش بود بش یک چارم میدادم مینداختم تو آب

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

خابشو باید تنظیم کنی خاب نامنظم بدترش میکنه مال من دوسالشه از ۱۲ به بعد حق نداره بیدار بمونه ساعت ۱۱ خابه صبح ۸ بیدار میشه غذاشم خودش میخوره چون اولاش نمیخورد هرچی میدادم پرت میکرد اینور اونور اخرش ی دستمال انداختم جلوش خودش خورد اب زیاد بده بهش خوراکی زیاد نگیرین بزار لباساشم خودش بپوشه بخدا الان بگم میگن مگه میشه دخترم خودش لباساشو میپوشه میره دسشویی ببین لباسش خیس شد در میاره میره لباس از کمد میاره خودش میپوشه سعی کن خابشو منظم کنی این بقیه کاراتو درست میکن

سعی کن کمترش کنی اما چقد سخته که میگی شبا نمیخوابه من دوتا بچه دارم یکی میره مدرسه صبح زود باید براش ...

کامل درکت میکنم عزیزم اره تقریبا باهمه چیش کنار اومدم اما این دیر خوابیدنش برام غیر تحمله؛کاش میشد زمانو کشید یکسال جلو