2777
2789
عنوان

کمک کنید😭

529 بازدید | 69 پست

دارم از ناراحتی میمیرم یکی کمکم کنه😭

دو هفته پیش با بابام دعوامون شد گفتم کاش بابام بمیره به دو هفته نکشید فوت کرد اونم یهویی و بی دلیل هم عذاب وجدان داره مبکشتم هم درد نبودنش چیکار کنم 😭😭😭😭

عزیز من. خدا باباتو بیامرزه ولی منطقی فکر کن‌. اگه با حرف شما دنیا پیش می رفت که سنگ رو سنگ بند نمی شد. آروم باش. همینجوریش هم غم بزرگی داری. برای خودت بزرگترش نکن.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمتش کنه گلم وبهت صبربده، مرگ و زندگی دست خداست توام قطعا از ته دل نگفتی

اون لحظه از ته دل گفتم اما بعدا اشتی کردیم دیگه نگفتم اما خدا حرف منو گرفت باباییمو برد من مقصرم من دعا کردم اونحوری بشه😭😭😭

عزیز من. خدا باباتو بیامرزه ولی منطقی فکر کن‌. اگه با حرف شما دنیا پیش می رفت که سنگ رو سنگ بند نمی ...

چرا تا الان چیزیش نبود من اذیتش کردم من نفرینش کردم اینحوری شد الهی بمیرم من😭😭😭

اون لحظه از ته دل گفتم اما بعدا اشتی کردیم دیگه نگفتم اما خدا حرف منو گرفت باباییمو برد من مقصرم من ...

نه دیونه خدا میدونسته ناراحتی روز هرکسی که برسه باید این زندگی فانی رو ترک کنه بجای اینکه الکی عذاب وجدان داشته باشی به این فکر کن با این رفتارت آزارمیبینه همه ما میریم 

چرا تا الان چیزیش نبود من اذیتش کردم من نفرینش کردم اینحوری شد الهی بمیرم من😭😭😭

خدا نکنه‌. عمرش همینقدر بوده. خودتو عذاب نده‌. روزی هزار تا بچه ‌و نوجوون و جوون همچین حرفایی می زنن.  آدمیم خب کنترلمونو از دست می دیم. با حرف ما چیزی نمی شه. روزی هزار نفر هم یهویی فوت می کنن. اتفاقی اینجوری شده.

اگه اعتقاد داری براش دعا کن. شاید آروم بشی. یا باهاش حرف بزن. براش نامه بنویس. حرفاتو تو دلت نگه ندار.

نه دیونه خدا میدونسته ناراحتی روز هرکسی که برسه باید این زندگی فانی رو ترک کنه بجای اینکه الکی عذاب ...

توروخدا دلداری ندیا راستشو بگو من بابامو کشتم با نفرینم کاش زبونم لال میشد تقصیر منه مگه نه😭😭😭😭😭

هیچکسی با نفرین فوت نشده این رو مطمعن باشیک عمر همه مردم گفتن مرگ برآمریکا چشد

مگه نمیگن نفرین میگیره اگه از ته دل باشه بخدا اون لحظه عصبی بودم پس چرا زود بابلم فوت کرد به دو هفته نکشید😭😭

خدا نکنه‌. عمرش همینقدر بوده. خودتو عذاب نده‌. روزی هزار تا بچه ‌و نوجوون و جوون همچین حرفایی می زنن ...

بخدا دارم از ناراحتی میمیرم تقصیر منه اخه به دو هفته ام نکشید😭😭😭😭

بخدا دارم از ناراحتی میمیرم تقصیر منه اخه به دو هفته ام نکشید😭😭😭😭

اگه قرار بود بگیره چرا همون اول نگرفت؟ بعدش که آشتی کردین گرفت؟ مطمئن باش اینجوری نیست. خودتو مقصر ندون.