2777
2789

بچها حالم بده میترسم اتفاقی برا مادرم بیوفته تازه بالا اورد کف بالا اورد هیچی نخورده بود کلا گشنش بود رفتم شام گرم کردم با هم بخوریم رفت دسشویی اینطور شد میترسم اتفاقی بیوفته غذا هم‌نخورد میگه میترسم بخابم دارم میمررم از ترس میترسم اتفاقی بیوفته براش خدای نکرده بمیره ولی الان رفتم دیدمش دوباره داره با گوشیش بازی میکنه ولی بازم‌میترسم چکار کنم نمیزاره بریم اورژانس

نه عزیزم چیزی نمیشه 

معده اش خالی بوده که کف بالا اورده 

بهش قرص تهوع مثل دمیترون بده خوب میکشه 

کسی از بالا اوردن نمرده 

اونم با یکی دوبار بالا اوردن

الهی ...گاهی...نگاهی....😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیزاره چیه بردار ببرش دکتر

قبول نمیکنه بابامم خونه نیست فقط منم و اونیم خودمو کشتم راضیش کنم قبول نمیکنه میگه خوبم ولی من میترسم الاناست سکته کنم تا صبح هم دم در اتاقش میشینم

نه عزیزم چیزی نمیشه معده اش خالی بوده که کف بالا اورده بهش قرص تهوع مثل دمیترون بده خوب میکشه کسی از ...

وای خیالمو راحت کردی اره معدش خالی بوده بعد رفته بودیم بازار خیلی راه رفته بودیم حتما بخاطر اون حالش بد شده قرصو ندارم بهش بدم لهش آب نعنا بدم یا نه

شهرستانی زندگی میکنیم که درب و داغونه همین الان بخام برم بیمارستان کسی نیست جز دوتا پرستار خوابالو

چی بگم والا 

ان‌شاءالله که چیزی نمیشه عزیزم 

آروم باش با حس مثبت اینجوری حاله اون بنده خدام بهتره میشه

وای خیالمو راحت کردی اره معدش خالی بوده بعد رفته بودیم بازار خیلی راه رفته بودیم حتما بخاطر اون حالش ...

اره عزیزم عرق نعنا با اب قاطی کن با یه قاشق عسل بده بهش

الهی ...گاهی...نگاهی....😔😔