2777
2789
عنوان

نامزدم چرا عصبانی میشه

140 بازدید | 8 پست

بچه ها چرا وقتی به شوخی به نامزدم میگم مثلا تو فلان خطا رو کردی؛عصبانی میشه و میگه من میرم بخوابم اعصابمو خورد کردی؟

خب مگه طبیعیش این نیست که وقتی کسی یه کاری رو نکرده عصبانی نشه و واکنشی نشون نده؟

چرا این اینطوری میکنه و در میره از زیرش؟

امشبم گفتم اگه کاری نکردم به جونم قسم بخور.

یا حتی یه سری بهش گفتم قرآن میذارم جلوت که بهش قسم بخوری

ناراحت میشه و عصبی میشه

چیزی هم به من نمیگه ها فقط میره میگیره میخوابه

از کجا بفهمم واقعا کاری کرده یا نه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باهاش حرف بزن منطقی رفتار کنه و شک های بینتون برطرف کنین اگه نمیتونیم تا رابطتون جدی نشده بهم بزن عزیزم ادامه نده اولین قدم تو رابطه احترام اعتماد به ادم جدید زندگی و منطق

چکاری؟ مگه بهش شک کردی؟ کامل تر بگو

ببین هزار بار شک کردم ولی هر سری روسیاهیش موند برای من چون واقعا کاری نمیکنه

ولی خب ادمیزادیم دیگه هر از گاهی ممکنه پیش بیاد

امشب مثلا گفتم نکنه کاری کردی با کسی بودی چیزی

به شوخی حتی گفتم

که دیگه اینطوری رفت خوابید خدافظی کرد پشت تلفن

ببین هزار بار شک کردم ولی هر سری روسیاهیش موند برای من چون واقعا کاری نمیکنهولی خب ادمیزادیم دیگه هر ...

حق داره اولا که تو داری اینجوری تهمت میزنی بهش بعدشم اینو یادت باشه مولا تو یه کاری نمیکنی ولی یه نفر بهت همش میکه تو میکنی میشی اش نخورده و دهن سوخته یه زنانیم موقعیت پیش بیاد که اونکار بکنی حتما دگ انجام میدی میگی بزار انجام بدم که لاقل ببخشید کو نم نسوزه

بعدشم چرا عین دخترا ضعیف اینجوری میگی بهش چرا شکامی ؟ قبلا ضربه خوردی، ؟ 

قوی باش بابا

حق داره اولا که تو داری اینجوری تهمت میزنی بهش بعدشم اینو یادت باشه مولا تو یه کاری نمیکنی ولی یه نف ...

اره ضربه ی خیلی بدی خوردم خیلللللللی بد 

چی بگم حرفت خیلی منطقیه از این به بعد اینکارو نمیکنم واقعا حرفت درست بود

اره ضربه ی خیلی بدی خوردم خیلللللللی بد چی بگم حرفت خیلی منطقیه از این به بعد اینکارو نمیکنم واقعا ح ...

اره عزیزم تو بخاطر ضربه ک خوردی بی اعتماد شدی سعی کن بجای اینجور کارا حرفا منفی یا زبون و رفتار عاشقانه زندگیتو شیرین کنی