2777
2789
عنوان

کاش من زن نبودم😭🥺💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 57 پست

زن بودن یعنی گاهی در سکوت، فریاد کشیدن. یعنی در چشمانت اشک جمع شود، اما مجبور باشی بخندی تا کسی نفهمد چه می‌گذرد. زن بودن یعنی گاهی خودت را گم کنی در میان انتظارات دیگران. یعنی بارها و بارها ثابت کنی که به اندازه‌ی کافی خوب هستی، به اندازه‌ی کافی قوی، به اندازه‌ی کافی باهوش. زن بودن یعنی گاهی احساس کنی که وجودت تنها برای خدمت به دیگران است، نه برای خودت.

زن بودن یعنی گاهی در خیابان، نگاه‌های سنگین را تحمل کنی، انگار که وجودت مال خودت نیست. یعنی گاهی صدایت را پایین بیاوری تا کسی ناراحت نشود. زن بودن یعنی گاهی از ترس، راهت را عوض کنی، یا کلیدت را میان انگشتانت بگیری، فقط برای اینکه احساس امنیت کنی.

زن بودن یعنی گاهی در تنهایی، به آینه نگاه کنی و از خودت بپرسی: "آیا من به اندازه‌ی کافی زیبا هستم؟ به اندازه‌ی کافی لاغر؟ به اندازه‌ی کافی جوان؟" زن بودن یعنی گاهی احساس کنی که ارزشت تنها به ظاهرت است، نه به آنچه در درونت می‌گذرد.

زن بودن یعنی گاهی در سکوت، دردهایت را تحمل کنی. دردهایی که شاید هیچ‌گاه بیان نشوند، چون تو یاد گرفته‌ای که قوی باشی، که ضعف نشان ندهی. زن بودن یعنی گاهی احساس کنی که تنها هستی، حتی در میان جمع.

زن بودن یعنی گاهی از خودت بپرسی: "آیا من به اندازه‌ی کافی خوب هستم؟" و جوابی پیدا نکنی. زن بودن یعنی گاهی احساس کنی که دنیا علیه تو است، اما باز هم ادامه دهی، چون چاره‌ای نداری.

زن بودن یعنی گاهی در سکوت، فریاد بزنی: "من هم انسانم. من هم حق دارم. من هم می‌خواهم دیده شوم، شنیده شوم، دوست داشته شوم." اما صدایت در میان هیاهوی دنیا گم شود.

زن بودن یعنی گاهی احساس کنی که دنیا از تو انتظار دارد همه‌چیز باشی: مادر، همسر، دختر، دوست، کارمند، و در عین حال، خودت. زن بودن یعنی گاهی احساس کنی که هیچ‌کس نمی‌فهمد تو چه می‌کشی، چه می‌خواهی، چه نیاز داری.

زن بودن یعنی گاهی در سکوت، گریه کنی، اما باز هم بلند شوی و ادامه دهی، چون می‌دانی که باید قوی باشی. زن بودن یعنی گاهی احساس کنی که دنیا به تو سخت می‌گیرد، اما باز هم ادامه دهی، چون می‌دانی که راهی دیگر نیست.

زن بودن یعنی گاهی در سکوت، فریاد بزنی: "من هم حق دارم. من هم می‌خواهم خوشحال باشم." اما صدایت در میان هیاهوی دنیا گم شود. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آاله بگردمایتا تاوان پس میدنخودتو عذاب نده گلم کنار بیا مجبوری سلامتیت به خطز میفته

نه تاوان نمی‌دن بخداااا 

دیشب داشتم زار میزدم کثافت قهقهه میزد میخرم میکرد می‌خندید 😭😭 تاوان رو من دارم میدم روزی هزار بار میمیرم

شاکی از خیانت شاکی از مرد کثیفی که اومد تو زندگیشون

خب وقتي تو انتخابتون درست دقت نميكنيد قطعا به مشكل ميخوريد 

{هر وقت آقاي عرب به شما درخواست دوستي داد اسكرين شات بگيريد وآبرويش را ببريد}

عزیزم بمیرم برا دل غمدارتکاش پیشت بودم یه دل سیر بغلت میکردم تا گریه کنی سبک بشی

خدا نکنه 🥺😭 

تاپیکامو بخونید شاید یادتون بیاد که منم کیم 

بخدا دارم دق میکنم 

هیچی نمیتونه آرومم کنه

اصلا نمیتونم با خیانتش کنار بیام روز به روز که میگذره حالم بدتر میشه. چیکار کنم😭😭

به خدا توکل کن واگذارش کن به اون بالاسری

میدونم خسته شدی بریدی ولی به عدالت خدا ایمان داشته باش

چند سالتونه

خب وقتي تو انتخابتون درست دقت نميكنيد قطعا به مشكل ميخوريد

شما صحبت با خانومها رو بلد نیستید فرهنگشو ندارید از اینجا برید و نمک نپاشید . همین که خانومهای خانوادتون درست رفتار کنید کمک کنید درست انتخاب کنن کافیه. بفرما بیرون

به خدا توکل کن واگذارش کن به اون بالاسریمیدونم خسته شدی بریدی ولی به عدالت خدا ایمان داشته باشچند سا ...

27 خورده ای 

بخدا عدالتی نیست 

هر چقدر عوضی باشی و سنگ دل باشی بیشتر قدرت رو میدونن