2777
2789

همسرم چندکیلو گردو خریده که همس از ایناست که مغزش مثل چسب چسبیده تو پوست و واقعا مغز کردنش سخته اونروز دوساعت نشستم گردو شکستم گردن درد شدم تا انداز دوتا کاسه ماست خوری مغز ازشون جدا کردم

بقیه رو چیکار کنم ۶ ۷ کیلو گردو هستن کلی پولشون رو داده و جا گرفتن تو کابینت از اونطرفم واقعا مغز کردنشون سخته  

خانوما ایده ای ندارید که بشه راحت مغزشونو جدا کرد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش میگن گردو سوزنی ،بنداز تو آب دو روز بمونه بعد مغز کن 

میخوای اول چندتا بنداز تو آب امتحان کن بعد اگه دیدی راحته بقیه رو هم همینکار انجام بده

یه مرد وقتی پولدار میشه فکر میکنه به زنان زیادی احتیاج داره ولی یه زن وقتی پولدار میشه فکر میکنه به هیچ مردی احتیاج نداره 💪درود بر زنان قدرتمند

بله وقتی خیس کردی پوستش نرم میشه راحت مغز میشه و حتما باید بعدش بذاری مغزها خشک شه 

یه مرد وقتی پولدار میشه فکر میکنه به زنان زیادی احتیاج داره ولی یه زن وقتی پولدار میشه فکر میکنه به هیچ مردی احتیاج نداره 💪درود بر زنان قدرتمند