2777
2789

من توی یه بازی آنلاین با یه اکیپی دوستم دوستای چن ساله هستیم بعد این دختره اومده تو گروه ما جدیدا من خوب اول باهش دوست بودم بعد باهش شوخیم کردم بعد این فکر کرده بود مثلا چی هست بهم چن بار توهین کرد منم کلا دیگه باهش حرف نزدم بعد چن وقتم وقتی دید من دیگه محلش نمیدم منو از لیست دوستاش پاک کرد منم به دوستش گفتم بهش از طرف من انگشت وسطشو نشون بده بهش که چقد برام مهمه مثلا آن فرندم کرده ولی این دختره بازم به کرم ریزش به من ادامه داد اومد توی حرف منو دوستم پرید چرت و پرت گفت منم بهش همونجا چنتا فحش خیلی بد دادم بلاکش کردم این بیشتر فشار خورد از اون موقع من هر وقت میام تو گروهمون این میاد سمت من مسخره بازی در میاره یا پشت سرم حرف میزنه میخاد بقیه رو با من بد کنه منم اصلا بهش محل نمیدم باز بیشتر فشار میخوره دوست دیگش هم که دوست خودمم بود منو حذف کرد منم اونم بلاک کردم ولی کلا ول کن نیستش همیشه میاد سمت من جلوی بقیه و مسخره بازی در میاره اینجور دخترای لجبازو رو مخ رو آدم باید چیکار کنه باهشون که ول کنن بنظرتون؟

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫          

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسم بازی چیه داداچ

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

خب چرافحشش دادی که حالا اینطوربمونی به چه کنم .تنهاراه بی توجهیه اگه توجوابشو ندی بقیه بچه هاهم بااون بدمیشن ولی توهای بخوای با بی ادبی حرف بزنی توپ انداختی توزمین اون

از باغ می برند چراغانی ات کنند     تا کاج جشن های زمستانی ات کنند    پوشانده اند صبح تورا ابرهای تار    تنها به این بهانه که بارانی ات کنند    یوسف به این رها شدن ازچاه دل مبند    این بارمی برندکه زندانی ات کنند   ای گل گمان مکن به شب جشن می روی    شاید به خاک مرده ای ارزانی ات کنند   یک نقطه بیش فرق رحیم ورجیم نیست    ازنقطه ای بترس که شیطانی ات کنند  آب طلب نکرده همیشه مرادنیست    گاهی بهانه ایست که قربانی ات کنند