2777
2789
عنوان

دنیا خیلی نامرده

104 بازدید | 8 پست

۷ سال با یه آدم کثافت که هروز ولم کرد بم نامردی کرد رکب زد موندم و الان رابطه سردو تموم شده یجورایی 

تازه داره کارش درست میشه تو یه ارگانی و واسم جلو جلو شاخ شده و فک میکنم با یه آدم دیگه در ارتباطه با توجه به سردی پیاما همیشه آدمایی که بزور تو زندگیم تحملشون کردم نمیخواستمشون ولی بخاطر راحتی وجدانم و التماساشون گذاشتم بمونن بهم رکب زدن خیلی حالم خرابه 

ای خدا ینی یه آدم خوب تو این دنیا سهم من نمیشه که هروز این کثافت عوضی باید بهم بدی کنه و گند بزنه به روان و اعتماد بنفس و روحم🥲 توروخدا دعا کنید واسم خیلی حالم بده

خدایاشکرت❤️✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از طرف پارتنرت؟

پارتنر که نه یه خواستگار آشغال ده روزه وقت منو گرفته امشب پیام داده میگه من رفتم مشاوره بهم گفت اول باید تکلیفتو با خودت مشخص کنی بعد ازدواج کنی

ولگرد بدردنخور

دقیقا حالم از دست خودم بده

فدای سرت دیگه نزار اون یا هیچکس دیگه ای ازت سواستفاده کنه یکم اعتماد به نفس و غرور داشته باش

کسی توی زندگیت نباشه شرف داره به هزار تا از این رابطه های بی سر و ته

Maryam::❤️

پارتنر که نه یه خواستگار آشغال ده روزه وقت منو گرفته امشب پیام داده میگه من رفتم مشاوره بهم گفت اول ...

پسرا خیلی نامرد شدن 

من میدونم همون ده روز امیدواری دادن و بعدش بلاتکلیف گذاشتن چقد سخته واسه دختر

خدایاشکرت❤️✨
پسرا خیلی نامرد شدن من میدونم همون ده روز امیدواری دادن و بعدش بلاتکلیف گذاشتن چقد سخته واسه دختر

آره خیلی بهم بد اومد عنتر منو سر کار گذاشته حالا خوبه نرفتم از محل کارم بپرسم برا جابجایی