2777
2789

چند ساله منتظرید ..‌‌ترس از آینده ندارید.....من از تنهایی میترسم ازپیر شدن که بچه ای نداشته باشم هرشب این بغض خفه ام میکنه ....از اینکه جدا بشیم از همسرم....ما دوتامونم مشکل داریم ولی همش حس میکنم تنبلی تخمدان من باعث شده پدر نشه....کاش دوستش نداشتم طلاق میگرفتم که اونم بره زن بگیره پدر بشه....

تنبلی تخمدان ک مشکل حادی نیست چندسالته اون مشکلش چیه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا وضع یه جوریه 

حکمت خدا رو نمی فهمم 

همسایه من دو هفته پیش جنین دوازده هفته رو خودش سقط کرد پرو پرو میگه لایه پاشو باز کردیم بفهمیم واقعا جنسیتش اونی که میخواستم بود یا نه 

حالا خیلیا هم منتظر بچه دار شدن هستن واقعا چرا آخه 

ای خددددددااااااا

هممون مشکل داریم من امروز در حدی گریه کردم که بالای گوشم یه طرفش از شدت عصبی باد کرده و درد میکنه منم خیلی آرزو ها داشتم ک نشد 

آرزوم مهاجرت بود حتی بینی ای ک با کلی ذوق عمل کردم افتضاح شده 

خیلی با خدا حرف زدم ولی نتیجه نداد

لطفا به هیچ وجه آقایون درخواست دوستی ندن 

عزیزم ناراحت نباشه، مطمئن باش میشه

عمه و عموی من هم ۱۰ـ۱۲ سال بچه نداشتن

زن عموم بعد از ۱۰ سال طبیعی باردار شد الآنم هم دوتا بچه داره

عمه م هم بعد از ۱۲ سال با کلی آی وی اف بی نتیجه  و با کلی ناامیدی بلاخره با جنین فریز شده باردار شد و الان یه دختر ۷ ساله داره

بسپارش به خدا ، درمانت رو انجام بده، بدون خدا زیبا برات رقم میزنه

هیچ کاری نشد نداره