2777
2789

اگه میشناسید لطفاً معرفی کنید 

تو شرایط روحی به شدت بدی هستم و‌ واقعا این وضعیت داره برام غیر قابل تحمل میشه..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلتون چیه  من کتاب توسعه فردی خیلی خوندم اما نمیدونم شما افسردگیتون تازس یا همیشگی 

خودتون فکر میکنید چی باعث شده که افسرده بشید 

لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن

کتاب معجزه اعتماد به خدا محدثه شکرایی

بیشتر یه کتاب میخوام که راهکار بده برای در اومدن از این وضعیت 

رابطه دو ساله ام خیلی یهویی تموم شده و هنوز نتونستم بپذیرم 

این کتاب کمکی میکنه؟

رهایی از بندهای نگرانی در هشت هفته از رابرت لیهی(عکس روی جلد مجری برنامه سمت خدا هست که سرشو گذاشته رو کتاب) عکسو گفتم چون مشابه این کتاب زیاده 

این کتاب رو مشاوره بهم معرفی کرد یکساله کل تهرانو مجازی رو زیرورو کردم پیدا نکردم 

مشکلتون چیه من کتاب توسعه فردی خیلی خوندم اما نمیدونم شما افسردگیتون تازس یا همیشگی خودتون فکر میکن ...

رابطه دوساله ام بدون هیچ دلیل یا مشکلی خیلی یهویی تموم شده 

و اصلا نمیتونم بپذیرم و هرچی میگذره افسرده تر میشم

علاوه بر اون زندگیم هم خیلی به هم ریختس و اصلا نمیتونم نظم بدم به ذهنم و برنامه ریزی درستی ندارم