یه_داغون_خسته مدیر عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 67 عنوان کسی کتاب برای رهایی از افسردگی سراغ داره | مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 33 پست اگه میشناسید لطفاً معرفی کنید تو شرایط روحی به شدت بدی هستم و واقعا این وضعیت داره برام غیر قابل تحمل میشه.. 1403/11/29 | 23:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یه_داغون_خسته مدیر استارتر عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 67 کتاب آلن دوباتن دلشکستگی رو بخونید از کتابراه همین الانم میتونید بخرید نسخه ی الکترونیکشو بخونید کتا ... حتما میخونمشممنون از نظرتون
noorkhoda عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 2073 رابطه دوساله ام بدون هیچ دلیل یا مشکلی خیلی یهویی تموم شده و اصلا نمیتونم بپذیرم و هرچی میگذره افسرد ... دکتر بهزاذ چاووشی تو اینستا راهکار بهت میده
یه_داغون_خسته مدیر استارتر عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 67 چی شده عزیزم؟ رابطه دوساله ام خیلی یهویی تموم شده و نمیتونم بپذیرمکلا کلافه و آشفته ام اعتماد به نفس و عزت نفسم صفر شده و برخلاف گذشته اصلا خودم رو دوست ندارماز طرفی نمیتونم بزارم این حال بمونههمینجوریشم کلی از زندگی عقب افتادم ولی نمیدونم چه کنم
یه_داغون_خسته مدیر استارتر عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 67 دکتر بهزاذ چاووشی تو اینستا راهکار بهت میده ممنونم
باوانم۲۰ عضویت: 1403/10/04 تعداد پست: 287 بیشتر یه کتاب میخوام که راهکار بده برای در اومدن از این وضعیت رابطه دو ساله ام خیلی یهویی تموم شده و ... عزیزم میتونی صوتی گوش بدی که پادکست معرفی کنم؟منم افسرده ام اما کم کم دارم بهتر میشم🙂
یه_داغون_خسته مدیر استارتر عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 67 عزیزم میتونی صوتی گوش بدی که پادکست معرفی کنم؟منم افسرده ام اما کم کم دارم بهتر میشم🙂 اره حتما گوش میدمممنون میشم اگه معرفی کنید
باوانم۲۰ عضویت: 1403/10/04 تعداد پست: 287 رابطه دوساله ام بدون هیچ دلیل یا مشکلی خیلی یهویی تموم شده و اصلا نمیتونم بپذیرم و هرچی میگذره افسرد ... میای با هم پیش بریم؟بهم انگیزه بدیم کم کم بریم جلو؟
باوانم۲۰ عضویت: 1403/10/04 تعداد پست: 287 اره حتما گوش میدمممنون میشم اگه معرفی کنید کست باکس و نصب کن مجتبی شکوری مفصل راجب افسردگی حرف میزنه منم دارم گوش میدم واقعا تاثیر داره رو حالم.
دلبر عضویت: 1395/05/29 تعداد پست: 726 رابطه دوساله ام خیلی یهویی تموم شده و نمیتونم بپذیرمکلا کلافه و آشفته ام اعتماد به نفس و عزت نفسم صف ... هممون این روزای بعد شکست عشقی رو تجربه کردیم و بدون که میگذره کم کم کمرنگ میشه همه چیز مطمئن باشبرای برنامه ریزی و اینا هم فقط پاشو و یه کاری رو حتی نصفه و نیمه شروع کن خدای من همیشه یار و یاورم باش
یه_داغون_خسته مدیر استارتر عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 67 میای با هم پیش بریم؟بهم انگیزه بدیم کم کم بریم جلو؟ اره خیلیم عالیه
یه_داغون_خسته مدیر استارتر عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 67 کست باکس و نصب کن مجتبی شکوری مفصل راجب افسردگی حرف میزنه منم دارم گوش میدم واقعا تاثیر داره رو حالم ... حتمامرسی
یه_داغون_خسته مدیر استارتر عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 67 هممون این روزای بعد شکست عشقی رو تجربه کردیم و بدون که میگذره کم کم کمرنگ میشه همه چیز مطمئن باشبرای ... بیکار نیستم تو طول روز ، کارم هم جوریه که نمیشه رها کنم مجبورم انجام بدم ولی خب اون نظم سابق رو نداره و همراه با حس پوچیه