2777
2789
عنوان

میشه یکی بیاد راهنماییم‌کنه

53 بازدید | 6 پست

شوهرمن مادرش چندماهی هست فوت شده پدرشو تنها نمی‌ذارن البته تعداد بچه ها زیاده تا الان بقیه میرفتن میموندن امشب زنگ زدن شوهرمن بره بمونه منم چون بچه ام‌کوچیکه و‌نوزاده نمیتونم برم‌بمونم حالا شوهرم میخواد بره اعصابم خورده آخه هنوز از سرکار نیومده باید بیاد شام بخوره برهداونجا اصلا نمیبینیمش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی بره نوبتش یه شب بمونه اشکال نداره ؟آخه تا کی هی میخوان برن

همسر من هم همینجور بود بعد فوت مادرش تا پنج سال هرشب می رفتن می موندن،پدرش پیربود وگرنه براش زن می گرفتن،خدارحمتش کنه بعدشم که فوت شد،اما خب خوبیش این بود چندتا داداشن ونوبایش کرده بودن منم دوتابچه کوچیک داشتم اما خب مخالفتی نداشتم می دونستم پدرشون نمیشه تنهاش بزارن،یه مدتم نوبتی میاوردنش خونه یک ماه یک ماه خونه هر کدوممون بود که این خیلی سخت بود،دیگه خونه خودش بود براش پرستارگرفتن فقط شبا روتقسیم کردن

خودت رو دوست داشته باش وبه خودت تکیه کن 
بچه وظیفشه از پدر و مادرش مراقبت کنه‌. به نظرم شما هم همراهیش کن.چرا نمیتونی بری؟ منم نوزاد داشتم هم ...

دختر من ۳صبح میخوابه هی بیدارمیشه من روز تا۲خوابم اونجا راحت نیستم سخته شوهرم میره سرکار 

همسر من هم همینجور بود بعد فوت مادرش تا پنج سال هرشب می رفتن می موندن،پدرش پیربود وگرنه براش زن می گ ...

این نه سرحاله میشه واسش زن بگیرن ولی فعلا حرفی نشده