2777
2789

بله

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

نمیدونم دقیق ولی سهمیه بندی منطقه تاثیر داره(تاپیک آخرم رو بخونین پول درارین اگه پول گرفتین یه صلوات برای امواتم بفرستین)

دوست عزیزم ریپلای کن نظرت هرچی باشه محترمه😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولويت افراد بومیه 

اینو شنیدم 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

هر دانشگاهی ظرفیت داره

ی بخشی از ظرفیتش سهمیه شهرای دیگست مثلا

ی بخشی هیات علمی ها

ی بخشی خانواده جانباز و شهدا

ی بخشی برای بومی هاست

هر کی با بخش. خودش رقابت میکنه 

ولی بیشترش برای بومی های خود اون شهره

صبر همیشه نتیجه میده❤️حتی بعد از سالها❤️

من زاده تهرانم چند سالم اونجا بزرگ شدم ولی الان یه شهر دیگه زندگی می کنم بومی حساب می شم یا نه؟

اگه اشتباه نکنم چون اونجا زندگی میکنی اولیت قرار میگیری 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]