2777
2789

من یه پراید داغون مدل پایین داشتم با بدبختی پول جمع کردم وام گرفتم عوض کردم از بس داغون و بدربود و هر روز دم تعمیرگاه ها بود یه کوییک برداشتم 10تومنم بدهکار شدم قرض کردم دیگه قیمتا وحشتناک بالا رفته بود تو این گرونی بازار دارمم جدا میشم یه زن تنها بعد به خونوادم گفتم سر این معامله حسابم صفر شده تا سر ماه با من بسازید تا پول بیاد تو حسابم دو هفته صبر نکردن تو چند روز مدر منو دراوردن بعد دارم میگم مگه بهتون نگفتم من سر ماشین الان خالی شدم مثلا یه چیزی بخرن 200تومن همین الان پولشو میخوان نمیگن یه زن تنها با یه بچه از کجا بیاره اینقدر بیشعورن بعد بابام یه چیزی گفت اصلا اتیش گرفتم گفت یه من چه تو ماشین عوض کردی جه سودی برا من داره چقدر من تاوان بدم تا تو پیشرفت کنی؟

گفتم ناراحتی بچت پیشرفت کرده؟ گفت من باید پیشرفت کنم چرا من جور تو رو بکشم تا تو پیشرفت کنی؟

اصلا هنگ کردم از این حرفا 60سالشه خونه و ماشینشم داره یعنی ناراحت میشه بچش به جایی برسه؟ وای خدا دیگه چی میخواد برا کی میخواد اییییی حالم بهم خورد.

عجیبم میاد پدرت این حرفو زده ...ولی ببین با حالت طلبکارانه باهاشون حرف نزن که اونا هم اینطور نگن

مثلا میبینی باید یکم قرض بگیری با یه حالت تواضع و باش تا از بحران عبور کنی

از اونور مشکل طلاقت شاید علاوه بر خودت برا اونا هم سنگین باشه

اصلا موافقن با طلاقت؟

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

عجیبم میاد پدرت این حرفو زده ...ولی ببین با حالت طلبکارانه باهاشون حرف نزن که اونا هم اینطور نگنمثلا ...

یهم میگه شبانه جدا شو وحشتناک هر روز هر روز میگقت جدا شو مولفقن ولی بدون کمک اخه هر چی هیچی نمیگم بدتر داره میکنه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یهم میگه شبانه جدا شو وحشتناک هر روز هر روز میگقت جدا شو مولفقن ولی بدون کمک اخه هر چی هیچی نمیگم بد ...

بگوش اخه پدر من باید حمایت کنی

بعد طلاقم که خرجت میفته با پدرت و نفقه ات با اونه

بحث فرزندت جدا اگر دیدی اذیتت میکنن یه بار بگو خوبه برم بخاطر پول به گناه و خلاف رو بیارم دور از جون!

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی