2777
2789
عنوان

کیا شاغلن و بچه دارن بیاین

132 بازدید | 18 پست

چجوری مدیریت میکنید؟

صبح زود بیدار شید، بچه هارو ببرید مهد یا جایی...

کار خونه

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

چ تاپیک خوبی ، کاش بیان بگن منم قراره شاغل شمخیلی دلگیرم به نظرتون شاغل بودن خوبه ؟احساس میکنم دلتنگ ...

منم ازین هفته باید برم کارورزی

استرس دارم

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ تاپیک خوبی ، کاش بیان بگن منم قراره شاغل شمخیلی دلگیرم به نظرتون شاغل بودن خوبه ؟احساس میکنم دلتنگ ...

ولی فکر کنم کسی نیست ک بیاد بگه😂

من.

معلمم بچه هام با خودم میبرم مدرسه.

قبلا هم که شیرخوار بود پسرم براش پرستار گرفتم تو مدرسه یه اتاق داشتیم اونجا مواظبش بود زنگ تفریح میرفتم شیرش میدم.

خیلی سخت بود ولی خداروشکر گذشت 

من.معلمم بچه هام با خودم میبرم مدرسه.قبلا هم که شیرخوار بود پسرم براش پرستار گرفتم تو مدرسه یه اتاق ...

منم گفتن میتونم کوچیکه رو‌ببرم

ولی از سرما میترسم... بخوام جابجاش کنم...

تایم برگشت بزرگه از مهد من نیستم

از شب قبل یا صبح ساعت 5بیدار میشم ناهار میپزم که ظهر میام آماده باشه.

بیشتر اوقات شب که بچه هام خوابن کارامو انجام میدم.

خلاصه باید قوی باشی.امروز از 5صیح سرپام الان به شدت پاهام درد می‌کنه.نا ندارم

از شب قبل یا صبح ساعت 5بیدار میشم ناهار میپزم که ظهر میام آماده باشه.بیشتر اوقات شب که بچه هام خوابن ...

خدا قوت. من امروز یه معلم دیدم ناخودآگاه حسرت خوردم با خودم گفتم خوشبحالش شغل راحتی داره ، ریلکسه

از شب قبل یا صبح ساعت 5بیدار میشم ناهار میپزم که ظهر میام آماده باشه.بیشتر اوقات شب که بچه هام خوابن ...

چه ترسناکه😟

بعد بچه ها توجه و بازی میخوان

میرسی به اینکارا؟

خدا قوت. من امروز یه معلم دیدم ناخودآگاه حسرت خوردم با خودم گفتم خوشبحالش شغل راحتی داره ، ریلکسه

برا خانوما کلا هر شغلی در مقایسه با آقایون سختتر میشه

چون کارخونه و بچه هام هستن

ان شالله معلم بشید از نزدیک لمسش کنید😂

عزیزم ان شاالله🎃 من خانه دار بودم همیشه ، الان دارم شاغل میشم نگرانم ، اینقدر اضطراب دارم ک فکر میکنم سخت‌ترین شغل دنیا رو دارم میرم 

شغلای بیمارستانیه