2821
2789
عنوان

وسواس فکریه یا چی

162 بازدید | 15 پست

شنیدم هندی ها همشون مرده هارو میسوزونن خیلی وحشتناکه وحشت همه وجودمو گرفته !فکرش برام دردناکه چرا آخه ! این فکرا وسواسیه یا شما ادمای عادی هم اینجوری فکر میکنید؟ چند وقته فکره  آتیش سوزی تو ذهنمه خیلی بده 

رسومشونه  بخاطر همونه براشون آسوونه

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب دردناک نیست جنازرو سوزوندن؟ فکرش عذاب اوره چرا

برای ما عذاب آوره برای اونا عین خیالشون نیس البته بنظرم اون لحظه ناراحت میشن بعدش دیگ ...

اونا فک کنم خاکسترش نگه می‌دارن چندشا

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

عاااااااااااااا دیونه گیریم ک اونارو میسوزنن خب ادم مرده ک چیزی حالیش نی

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

عاااااااااااااا دیونه گیریم ک اونارو میسوزنن خب ادم مرده ک چیزی حالیش نی

درسته اما فکرای من همش به درد و عذابش فکر میکنه نه تنها اینا کلا فکرای منفی از مرگ و میر ادم ها

درسته اما فکرای من همش به درد و عذابش فکر میکنه نه تنها اینا کلا فکرای منفی از مرگ و میر ادم ها

باز خداروشکر تو اینجوری من بعد ساعت دو دیگه میشینم برا خودم گریه میکنم ک وقتی مردم خانوادم چطوری بدون من زندگی میکنن😂

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

حواستو پرت کن