2777
2789

همشون رو اعصابمه شدید من درسایی که احتمال میداد کراشم بگیره و درسای مشترکمون بود رو گرفتم ولی اون احمق چون چند ترم مشروط شده کمیسیونی شده و ممکنه حتی از دانشگاه اخراج شه منم الان اینجا پا در هوا موندم تکلیفم مشخص نیستش کمیسیونی شده و دو سه هفته ی دیگه قراره بیاد دانشگاه البته اگررر قبول کننش خیلی اعصابم بهم ریخته هیچ کاری از دستم برنمیاد سرکلاس ها هم میرم اینقدر اعصابم بهم ریختس حضور میزنم درمیرم چیکار کنم بنظرتون؟ اگر به احتمال چند درصد بزارن بیادش دانشگاه من نمیتونم باهاش همکلاسی شم چون رشته هامون هم فرق داره هم ترم هامون دلم میخواد بدونم کدم درسای مشترکمون رو پاس کرده یا نکرده که اگه این ترم اونا رو گرفتم نرم سر جلسه امتحان و کلا حذفشون کنم تا سال بعد ببینم چیکار میتونم کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی؟حداقل کلاس هات رو بروپاس کنبقیه ساعت ها بشین جلو در دانشگاه تا ببینیشواقعا کارات غیر منطقیه ...

درسته عزیزم ولی واقعا اعصابم بهم ریخته من اکثر درسای پایه و عمومی که جزو درسای مشترکمون هست رو پاس کردم اینطوری دیگه درسی نمیمونهه رشتمون هم متفاوته

یعنی بخاطر یع نفر. دیگه که تو حتی براش مهمم نیستی می‌خوای تر بزنی تو درس و دانشگاهت؟؟!!!!

اخه اگه این درسی که این ترم برداشتم رو اون هم برمیداشت ممکن بود باهم تو یه گروه بیفتیم و پروژه بدیم اینطوری شاید میتونستم سرصحبت رو بازم کنم

میفهمتت آخ این کراش زدن خیلی بده منم شرایط تو رو دارم تو دانشگاه میخوام دیگه کار احمقانه نکنم بشینم ...

ای باباا  تو به کجا ها رسیدی باهاش؟ من که حتی باهاش همصحبت هم نشدم البته برای من ادم خیلی عوصی هستش

اخه اگه این درسی که این ترم برداشتم رو اون هم برمیداشت ممکن بود باهم تو یه گروه بیفتیم و پروژه بدیم ...

سعی کن درستو بخونی 

از یه راه دیگه سر صحبت رو باهاش باز کن ....

مثلاً میتونی بری با یکی از دوستاش رفیق شی همکلام شی بعد از طریق این دوستش با اونم سر صحبت باز کنی.....

ولی بازم بیشتر فکر کن . فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی