2777
2789
عنوان

قطع ارتباط با خواهرم🙂میایید لطفا

1375 بازدید | 73 پست

من خواهرم متاهله،چندساله ازدواج کرده،ی بحث شدید پیش اومد و الان کلا قطع ارتباط کردم باهاش

دیگه ن اون سراغی از من میگیره ن من از اون

قید همو زدیم،ازهم نفرت داریم درکل!!

چند روز دیگ تولدشه،برنامه داشتم سوپرایزش کنم،براش تولد بگیرم،الان ک دیگ کاری بهم نداریم یکم سخته!

وقتی روابط بین بقیه خواهرارو میبینم فقط حسرت میخورم،همیشه دلم میخاست خواهرم باشه،ولی همیشه دشمنم بود🥲💔

بنظرتون برا تولدش کاری نکنم؟🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه خیلی حرفا بم زد،قلبم تیکه تیکه شد با حرفاش🥲💔

می‌دونم چی میگی 

من از طرف همه افراد این و تجربه کردم 

ولی به این فکر کن خواهرته 

من خواهر ندارم ، حسرت میخورم از این موضوع وقتی مامانم و خالم و حتی میبینم 

من جای تو بام این کاری که گفتم و انجام میدم 

ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایران‍ـم…

برا چی دعوا شد خو

سرش خیلی ت کارای منه،وقتی یچیزی میخرم دیگ محلم نمیزاره و اعتراض میکنه ب مامان و بابام ک چرا برا اون دارین اینکارارو میکنین!🙂

دانشگاه ثبت نام کردم با درامد خودم،ی بحث شدید راه انداخت ک چرا رفته دانشگاه،کلا دلش میخاد من بمیرم نباشم تا زندگیش اروم باشه

دلیل قهرتون چی بوده؟اگه چیز خاصی نیست آشتی کنین

لباس جدید خریده بودم ب مامانم زنگ زد ک چرا براش لباس خریدی این دو روز پیش لباس خریده،صدتا فحشم بم داد ک تو دلیل ورشکستگیشون میشی همش ب فکر خودتی و این حرفا...

خیلی حرفای ناجوری زد خیلی