2777
2789
عنوان

بنظرتون این پیامو به شوهرم بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 52 پست
میشه بگی چی خواستی دقیقا ؟ شاید اصلا شما چیز اضافی خواستی

بسته ایکه سفارش داده بودم رسیده بود تیپاکس بهش گفتم میشه بری برام بگیرید گفت یعنی هیچکدوم از خانوادت نمیتونن برن بگیرن 

در حالیکه من حتی دادش بزرگم ندارم فقط بابام هست که بره بگیره با خودش 

بهم برخورد اینطوری گفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه کردی اینوگفتی به مادرت گفتی یعنی چی بگووظیفه اته پس توموظفی ن دیگران همینطوری که من کارای که ...

بهم برخورد به بابام گفتم با ذوق و خوشحالی برام گرفتش بخدا 

امروز گفت برم بگیرم برات گفتم نیازی نیست خانوادم گرفتن براک

بسته ایکه سفارش داده بودم رسیده بود تیپاکس بهش گفتم میشه بری برام بگیرید گفت یعنی هیچکدوم از خانوادت ...

خب حق با شماست پس ، سرسنگین باش اگر پرسید بگو اکا نه با داد و قهر ، بگو ارت نا احتم ، مگه چی میشد بستمو میگرفتی ؟ مگه من غیر تو کیو دارم که بتونم بهش بگم ؟ 

نمیدونم مسئله چیه کلاامابنظرم زیادی رودادی که فک میکنه موظفی به خانوادت بگی وبگه طلبکاری

عقد هستم ها نه عروسی 

ولی اره زیادی پرو شده 

خیلی کارا انجام میده برام نمی‌گم انجام نمیده ولی بعضی موقع ها اینطوری می‌کنه دیشب دیگه واقعا بهم برخورد در صورتی که خواهرش با اینکه شوهر داره همه کارهاشون به شوهر من میگه

بنظرتون بهش پیام بدم بگم چطور هر کاری بقیه میگن انجام میدید به من که میرسه زورت میاد ؟

تو عقدی؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
عقد هستم ها نه عروسی ولی اره زیادی پرو شده خیلی کارا انجام میده برام نمی‌گم انجام نمیده ولی بعضی موق ...

فک کردم سرخونه اتی امااینبارواقعاحق باتو روبدی تااخرش این مدلی میمونه اماسعی کن باسیاست وآرامش کم کم عادتش بدی 

خب حق با شماست پس ، سرسنگین باش اگر پرسید بگو اکا نه با داد و قهر ، بگو ارت نا احتم ، مگه چی میشد بس ...

همون دیشب بهش گفتم مگه جز تو و بابام من کیو دارم واسم این کار هارو انجام بده 

بعدش خودشو زد به اون راه میخواست بحثو عوض کنه من سریع خدافظی‌کردم