2777
2789
عنوان

به نظرتون به پارنترم بگم پسرعموشو میشناختم قبلا

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 27 پست
هیچی نبوده در همین حدی بود که نوشتم🥲

پس واقعا لزومی نداره انقد نگران بشی اگه رو ب رو شدی باهاش یا خودش حرف پیش کشید بگو اره با فلانی همو فالو داشتیم در همین حد دیگه حساسش نکن ک شک کنه معمولا پسرا خاله زنک باری در نمیارن مگه اینکه ب دختر علاقه داشته باشن ک اونم نداشته

♾️🖇❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس واقعا لزومی نداره انقد نگران بشی اگه رو ب رو شدی باهاش یا خودش حرف پیش کشید بگو اره با فلانی همو ...

در حد یه پیشنهاد بیرون رفتن بوده یبارشو اون گفت  من نرفتم یبارشو من گفتم اون نیومد...همین 

به نظرت بگم یا نگم واقعا نمیدونم چیکار کنم 

در حد یه پیشنهاد بیرون رفتن بوده یبارشو اون گفت من نرفتم یبارشو من گفتم اون نیومد...همین به نظرت بگ ...

من اگه جای تو باشم تا جایی ک ممکنه سکوت میکنم ...تا حالا با پسر عموش رو ب رو شدین؟پیش دوس پسرت صحبت کردین باهم؟اگه اره بهش بگو من پسر عموتو میشناختم همو فالو کرده بودیم اگه نه باهم هم صحبت نمیشین و همو ندیدین و قرار هم نیست زیاد همو ببینین چیزی نگو  

♾️🖇❤️

من اگه جای تو باشم تا جایی ک ممکنه سکوت میکنم ...تا حالا با پسر عموش رو ب رو شدین؟پیش دوس پسرت صحبت ...

من پسرعموشو فقط یبار تو بازار رد شدیم از کنار هم همو شناختیم همین ینی دیدار حضوریمون کلا همین بود

الانم خب بالاخره فامیلن رفیقن زیاد ممکنه باهاش رو به رو بشم در اینده فعلا که ندیدمشه

من پسرعموشو فقط یبار تو بازار رد شدیم از کنار هم همو شناختیم همین ینی دیدار حضوریمون کلا همین بودالا ...

خب  پس بهش بگو وقتی بحثش پیش اومد بگو فالو داشتم پسر عموتو  ی جوری نگو ک بدتر شک کنه و حساس بشه ....مثلا من همکلاسیم بهم یک سال تمام گیر داده بود بعد ازدواج برای اینکه درد سر نشه ب همسرم گفتم فلانی بهم پیشنهاد داده بود دیگه با جزئیات و حساسیت تعریف نکردم اونم گفت باشه

♾️🖇❤️

اگه خودتون بگید ممکنه حرف شما در ظاهر بپذیره ولی پیش خودش فکرای بدتر بکنه. بستگی داره چقدر آدم منعطفیه.

اگه نگید هم خودتون همیشه استرس اینو دارید که اگه روزی بفهمه میپرسه چرا خودتون بهش نگفتید. یا مثلا پسرعموش چیزی بهش بگه.

من پسرعموشو فقط یبار تو بازار رد شدیم از کنار هم همو شناختیم همین ینی دیدار حضوریمون کلا همین بودالا ...

دختر خودتو خیلی اذیت نکن مورد داشتیم اکس طرف اومده ب شوهرش گفته من با زنت بودم شوهره ب زنه گفته زنه بااینکه با طرف حتی شمال هم رفته حاشا کرده ک مدرک بیار🤣 چقد حساس شدی چرا خودتو زجر میدی ی فالو بوده دیگه چه فکر بدی اخه قراره بکنه وسواس فکریو بزار کنار

♾️🖇❤️

اگه بااین استرسی ک تو تامیک ب مخاطب منتقل کردی بهش بگی شک میکنه بیخیال شو یکمم 

♾️🖇❤️