2777
2789
من خودم یادم نیس ولی پسر خواهرم ۴   ۵ ساله بود.یه دفعه توی ماشین به همکار خواهرم که رودرواسی دا ...

خله چیه 

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاشتم دیر کرده راهش دوره( با ریتم بخون😂😂)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی ادب نبودم ننه ولی فضول بودم فضول  چه صحنه ها گل و بلبلی که ندیدم😆 دیه هرجا میرفتم پس گردن ...

بس ک ورپریده ایی😄😄😄

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
خله چیه 

محتویات مماخ به زبان محلی

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲
خوشبحالت من خیلی بیتربیت بودم همه رو میزدم خوراکی بچه هارم به زور میخوردم

قلدر محل بودی؟😁

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

واقعا دهه شصت بدم داره  یه مشت سیبیلو مظلوم خنگ تو دل بورو بودیم 😍😍😎

سیبیلو رو خوب اومد وای معلم و ناظم از دم سبیل بودنا

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.
بس ک ورپریده ایی😄😄😄

😆

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

خاطره هامون اصلش به دوچرخه وکوچه برمیگرده ... یادش بخیر تو کوچه بازی میکردیم دوچرخه داشتم باهاش کلی حال میکردم یه بار بدجوری خوردم زمین پام داغون شد و همیشه سر زانوم پاره بود یا زخم بود و البته گوشه پیشونیم چون خونمون ۵ تا پله داشت همش ازش میوفتادم 😂😂 راستی خونمون حیاط دار با کلی درخت بود از ادویه های آشپزخونه برمیداشتم تو حیاط تو بشکه مثلا معجون درست میکردم وبا خودم کلی حر

ف میزدم و توضیح میدادم که این معجون چیه و میدادم مای درختاااا😄😄😄😄کلا عاشق آشپزی و باغداری بودم

یادمه ی مدت عاشق پرت کردن چیزا از پنجره اشپزخونه تو کوچه بودم مخصوصا تخم مرغ

وقتی میشکست خیلی باحال بود

ی بارم پوسته خیارارو پرت میکردم ی دفعه ی پوسته افتاد رو شونه ی پسر ک داشت رد میشد 

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاشتم دیر کرده راهش دوره( با ریتم بخون😂😂)
خاطره هامون اصلش به دوچرخه وکوچه برمیگرده ... یادش بخیر تو کوچه بازی میکردیم دوچرخه داشتم باهاش کلی ...

یادش بخیر یادش بخیر

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.