2777
2789
عنوان

دعا كنيد برامممم

187 بازدید | 20 پست

علائم بار داري دارم

تاپيك قبليمو بخونيد عوض اونا امروز معدم به شدت درد ميكرد و اينكه دو روزه عقب انداختم

دو وز قبل بي بي زدم منفي بود اما حس ميكردم حاله رنگشو ميبينم حالا فردا هم ميزنم باز

دعا كنيد بار دار باشم

گروه قرمز🤫😐وزن اولیه ۹۰ ⁦☹️وزن فعلی ۸۷ وزن هدف۶۰تاریخ شروع:۹۸/۷/۱۸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر چند وقته منتظری؟؟

ماه اوله اقداميم اما خب هم من هم همسرم خيلي ميترسيم اگه بعد چند بار نشيم

خيليم بچه دوست داريم

ماه اوله اقداميم اما خب هم من هم همسرم خيلي ميترسيم اگه بعد چند بار نشيم خيليم بچه دوست داريم

عزیزم انشالله که بارداری. استرس اصلا نداشته باش😊

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤
انشالله که بارداری عزیزم😍 منم سه روز دو روز عقب انداختم بی بی منفیه  درمونده شدم😥

اي جا امضات😍باورت ميشه امروز دستمو گذاشته بودم روي دلم با بغض ميگفتم اگه اومدي قدم روي چشمام نفس مامان بعد گفتم خدايا ميشه منتظرم نزاري؟

عزیزم انشالله که بارداری. استرس اصلا نداشته باش😊

استرس نميشه نداشت شوهرمم داره چند شب قبل ميگفت اگه بچه دار نشيم چيكار ميكني؟

اي جا امضات😍باورت ميشه امروز دستمو گذاشته بودم روي دلم با بغض ميگفتم اگه اومدي قدم روي چشمام نفس ما ...

الهی عزیزم

انشالله که مامان میشی عزیزم

خدا هیچ خانمی با چشم انتظاری بچه امتحان نکنه که خیلی زجر اوره

من مامان شدم🥲
عزیزم من امروز موعدم بود و شب زدم مثبت شد البته خیلی خیلی خیلی کمرنگ بووووود اینم عکسش تو هم بزار ال ...

خوش به حالتتتت

كم رنگه چون هنوز اولشه

انداختمش دور☹️