2777
2789

من یه نذر حضرت عباس کردم که حاجتمو نگرفتم و ناراحت شدم دقیقا همین شب اخر خواب دیدم که یه دو قابلمه غذا نذر امام حسین کردم و دارم بین فقرا پخش میکنم و سر نذری ها دعا میکنم و گریه میکنم که واسه حاجتمه خدا کمکم کنه و انگار اشک شوق بود که حاجت روا شده بودم. 

حالا بنظرتون اون غذا هارو درست کنم ؟؟

تعبیر خوابم چیع ؟؟

واسه سلامتی امام زمانمون{ اللهم صل علی محمد و آل محمد فعجل فرجهم }

ببین اگه حاجت نگرفتی بدون قطعا به ضررت بوده ،یا میخوان یه چیز بهتر بدن 

فکر میکنم اره غدا بپزی بهتره

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگه حاجت نگرفتی بدون قطعا به ضررت بوده ،یا میخوان یه چیز بهتر بدن فکر میکنم اره غدا بپزی بهتره

🥲 ناراحت شدم چرا اخه هرچی میخام ب ضررمه

🥲 ناراحت شدم چرا اخه هرچی میخام ب ضررمه

چون من و تو خبر نداریم از واقعیت چیزای این دنیا،فقط خدا میدونه ،و باید بهش ایمان داشته باشی ،مطمئن باش بد بندش رو نمیخواد ،فقط ایمان داشته باش و بهش اعتماد کن،اگه بهش اعتماد کنی همه چی درست میشه 

هر وقت نمیشه به این فکر کن که ما انسان ها فقط ظاهر پدیده های اطرافمونو میبینیم،اونه که تشخیص میده چی خوبه چی بد

و همیشه شکر گذار باش ،حتی برا چیزایی که نداری🥺  

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

چون من و تو خبر نداریم از واقعیت چیزای این دنیا،فقط خدا میدونه ،و باید بهش ایمان داشته باشی ،مطمئن ب ...

چهار ماهع دارم دعا میکنم نشد ک نشد دعاهامون قطع کنم ؟

چهار ماهع دارم دعا میکنم نشد ک نشد دعاهامون قطع کنم ؟

نهههههههه ناامیدی سمه سم!

خدا دوستت داره اینو مطمئن باش،چرا فکر میکنی نمیخواد بهد بده؟اتفاقا بیشتر دعا کن ولی بگو از هر چی خیره بهترین و بیشترینشو بهم بده،ایمان، ایمان خیلی مهمه،باید بع این یقین برسی که هر اتفاقی میوفته قطعا به صلاحت بوده 

ببین الان نمیخوام فکر کنی دارم الکی کلیشه ای صحبت میکنم،من دارم قلبا بهت جواب میدم 

نهههههههه ناامیدی سمه سم!خدا دوستت داره اینو مطمئن باش،چرا فکر میکنی نمیخواد بهد بده؟اتفاقا بیشتر دع ...

واقعا دیگه امیدم ته کشیده نمیدونم چجوری ذکر بگم دعا کنم تلاش کنم اصلا چیکار کنم؟ 

واقعا دیگه امیدم ته کشیده نمیدونم چجوری ذکر بگم دعا کنم تلاش کنم اصلا چیکار کنم؟

هر چی قلبت میگه بهش بگو،دوستانه باهاش صحبت کن،بگو من باور دارم هر اتفاقی برام میوفته خیری هست از جانب تو ،و ازت میخوام بهترین هارو بهم بدی 

به ائمه هم متوسل شو ،امام زمان خیلی خوبه ،چله هم میتونی بزاری 

یا ۷ بار دعای ناد علی رو بخون براش(از این زیاد حاجت گرفتیم