منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما این قدر غذاهای خوش مزه می پزی چند کیلویی؟من که همیشه رژیمم خسته شدم دختر خیلی از غذاهاتون خوشش م ...
من ۶۷ بودم الان که باردارم شدم ۷۰ 🙈🙈
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ممنون نوش جان شماهم باشه یادم باشه ازاین به بعد عکس بندازم من شما و بهارو تقریبا دنبال میکنم عاشق عک ...
فداتشم ممنونم😍
اره حتما عکس بنداز 🥰🥰😘😍 قربونت برم