2777
2789
عنوان

شام🫠🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 13678 بازدید | 259 پست

چه خوب شده 

میشه توضیح بدی چجوری درست کردی؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
نوش جان🥰😘

ممنون❤️❤️

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

شما این قدر غذاهای خوش مزه می پزی چند کیلویی؟من که همیشه رژیمم خسته شدم دختر خیلی از غذاهاتون خوشش م ...

من ۶۷ بودم الان که باردارم شدم ۷۰ 🙈🙈

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

نخود با نون گرم

شاید عجیب باشه براتون این غذا اما جنوبیا مخصوصا زمستون خیلی استقبال میکنن از این غذا واقعا میچسبد😁

آسمون سنگی شده.خدا انگار خوابیده.انگار از اون بالاها گریه هامو ندیده💔

الهییی عزیزم ببخشید دستور غذای خوشمزه تو میگییی

این چه حرفیه فداتشم😍

چشم‌رو چشمم مینویسم تو همین تاپیک 😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

من خوراک لوبیا گذاشتم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ممنون نوش جان شماهم باشه یادم باشه ازاین به بعد عکس بندازم من شما و بهارو تقریبا دنبال میکنم عاشق عک ...

فداتشم‌ ممنونم😍

اره حتما‌ عکس بنداز 🥰🥰😘😍 قربونت برم

اش دوغ، روزه بودم

قبول باشه عزیزم 

به به 😍🥰 نوش جان