از اونجایی که دلم نمیاد کوتاهش کنم برای عید میخوام بلند شه ولی اصلا صبر ندارم
دارویی شامپویی چیزی سراغ ندارین برای رشد سریع مو
*نمیدونم ممکنه ربط داشته باشه یا نه ولی موهام لخته و تا رو ترقوم عه الان
من ۱۵ سالمه........ اینو گفتم بدونین از الان ولی خواهش میکنم نیان همش بگین بچه ای بچه ای مسخره و اذیتم کنین چون این اتفاق زیاد برام افتاده تو این سایت......
تا عید یه ذره بلند میشه، هر چی هم مصرف کنی باز تو یه ماه نمیشه
نه تا عید نه کلی گفتم اصلا دوست دارم بیاد تا رو زانومممم
من ۱۵ سالمه........ اینو گفتم بدونین از الان ولی خواهش میکنم نیان همش بگین بچه ای بچه ای مسخره و اذیتم کنین چون این اتفاق زیاد برام افتاده تو این سایت......
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الان دوباره جمله رو خوندم دفعه قبل این شکلی متوجه شدم:دلم نمیاد کوتاهش کنم،برای عید میخوام بلند بشه ...
آهاننننننن 😁😁😁
ببخشید نامفهوم نوشتم
ویتامین ب و قرص زینک اگر البته بدنت لازم داشته باشه چون ویتامین اضافی هم برای بدن خوب نیست ، اما کلا کار خیلی زیادی برای رشد سریع مو در ارتفاع نمیشه کرد 😑
کارما♻️ یعنی من 😇یادم میره،تو یادت میره،ولی زندگی یه دونه میزنه تو دهنت😸که دیگه یادت نره……🥳🥳🥳
ویتامین ب و قرص زینک اگر البته بدنت لازم داشته باشه چون ویتامین اضافی هم برای بدن خوب نیست ، اما کلا ...
جفتشو میخورم ؛-؛
هعییی چرا خب
دقیق یه ساله فقط اندازه انگشت اشارم بلند شدههه
ببین😍 طبیعیه فکر کنم رشد مو در ماه یک تا یک ونیم سانتیمتر حداکثره و بیشتر ازین نمیشه رشد موهات خوبه ...
جدی؟ من دلم موی بلند میخواددددد
*ممنونم از راهنماییت بانو