2777
2789

بچه ها واقعا چجوری بعضی از این زنا و دخترا انقد دخترونه ان؟؟

انقد لوندی بلندن یا همین چیزی که میگن و خیلی زیاد شده( انرژی زنانه) بالایی دارن

شوهرشونو تو مشتشون میگیرن بقیه تحت تاثیر اونان 

والا من یکاری میکنم میشم ادم بد ولی یکی دیگه همون کارو انجام میده اوکیه و کسی چیزی نمیگه مخصوصا توخونواده شوهر 

بیاید یکم از سیاستهای زنونه بگیم

ی کارا و حرکاتی هست از نظر بیشتر ما خانما لوس بازی و چندش اوره ولی واقعیت اینه همون حرکتا برگ برندن

مرد ذاتا اینجور رفتارا رو دوست داره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اون خانوما با اعتماد به نفسن و مردی رو انتخاب کردن که در حالی که ازشون سرتر هست ولی دوسشون داره 

انرژی زنانه و لوندی به تنهایی اگه نگهدارنده زندگی بود جسارتا س ک س ورکرها الآن باید توی کاخ زندگی میکردن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون خانوما با اعتماد به نفسن و مردی رو انتخاب کردن که در حالی که ازشون سرتر هست ولی دوسشون داره انرژ ...

خب همین

چجوری مرد با اینکه ی عالمه موقعیتهای بهتر داشته ولی اینو انتخاب کرده 

حتما ی رفتارایی هست 

خب همینچجوری مرد با اینکه ی عالمه موقعیتهای بهتر داشته ولی اینو انتخاب کرده حتما ی رفتارایی هست

اعتماد به نفس رازشه 

به خودتون برسین و شیک باشین ولی جوری نباشه ظاهر و رفتارتون انگار لنگ توجه پسرا هستین 

همیشه منافع خودتون اولویت باشه مثلا پسری وضعیت مالیش ازتون بهتر نبود و خرجتون نمیکرد حذفش کنین 

خودتون رو آدم احساساتی نشون ندین و واقعا همین طور باشین ولی در عین حال گاهی ازشون تعریف کنین و خیلی کم بهشون ابراز علاقه کنین که تشنه توجه تون باشن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿